Η δικαίωση του Πασκουάλ

Οι έως τώρα εμφανίσεις της Εθνικής στο Eurobasket αποτελούν την καλύτερη... δικαίωση για τον Τσάβι Πασκουάλ και δύο από τις μεταγραφικές του κινήσεις αυτό το καλοκαίρι.


Ο λόγος φυσικά για τους Θανάση Αντετοκούνμπο και Γιάννη Μπουρούση

Ο πρώτος αποτελεί μόνιμο διακριθέντα της ομάδας, με το απίστευτο πάθος που βγάζει στο παιχνίδι. Όποτε πατάει στο παρκέ δίνει το... 110% των δυνατοτήτων του και για αυτό αποτελεί έναν από τους κορυφαίους. Έχει τεράστια ποσοστά ευστοχίας, όμως η μεγάλη του συνεισφορά είναι στην άμυνα, με συνεχόμενες τάπες, κλεψίματα και ριμπάουντ. 

Ο Έλληνας σέντερ από την άλλη είναι από τους χειρότερους της Εθνικής, σε μόνιμη βάση. Δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στην άμυνα, ενώ έχει μείνει πάρα πολύ χαμηλά και επιθετικά. Σε καμία περίπτωση δεν έχει βοηθήσει την ομάδα όσο θα έπρεπε, δείχνοντας πως μάλλον... έκλεισε ο «κύκλος» του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ λοιπόν δικαιώνεται απόλυτα, τόσο για την εισήγησή του για τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα προσφέρει ακριβώς τα ίδια και στο τριφύλλι, αλλά και για την αποχώρηση του Γιάννη Μπουρούση, που δείχνει ότι δεν μπορεί πλέον να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.