Γκάμπριελ: "Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον!"

Ο Κένι Γκάμπριελ σχολίασε την φιλική ήττα του τριφυλλιού από την ΤΣΣΚΑ, αναφέρθηκε στην απουσία των δύο βασικών «άσσων» της ομάδας και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Καλαϊτζάκη!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα από την ΤΣΣΚΑ: "Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να παίζουμε χωρίς κάποιους παίκτες, αλλά και πάλι πρέπει να βρίσκουμε τρόπο για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Βέβαια ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, αλλά σίγουρα έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε ακόμα έτσι ώστε να βελτιωθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα."

Για το γεγονός ότι απουσίαζαν τα δύο point guard της ομάδας: "Δεν είναι νορμάλ να μην παίζουμε χωρίς τα δύο point guard της ομάδας, αλλά όπως είπα είναι ακόμα περίοδος προετοιμασίας όπου βελτιώνουμε πράγματα."

Για την παρουσία του νεαρού Γιώργου Καλαϊτζάκη: "Είναι εξαιρετικό παιδί. Φέρνει μεγάλη ενέργεια στις προπονήσεις και το έκανε και στο παιχνίδι. Είναι πολύ καλός!"


Για τον βαθμό ετοιμότητας του Παναθηναϊκού: "Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μια νύχτα. Όμως όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια πιστεύω ότι θα είμαστε στο 80% με 90% έτοιμοι. Στο ματς με τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος πρέπει να είμαστε έτοιμοι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.