«Εξάσφαιρος» Παναθηναϊκός!

Ένας καταιγιστικός Παναθηναϊκός, με οδηγό τον Εμμανουηλίδη που πέτυχε χατ-τρικ, διέλυσε με 6-1 τον Απόλλωνα και έκανε το «3Χ3» στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!


Είναι μερικές περιπτώσεις που η φράση «η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί» βρίσκει τέλεια εφαρμογή! Μια τέτοια υπήρξε η χτεσινή για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, που θέλησε να μπει δυναμικά στον αγώνα με τον Απόλλωνα και είδε το σκορ να έχει διαμορφωθεί ήδη σε 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο! Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μια τέτοια εκκίνηση ουσιαστικά καθόρισε εν πολλοίς και τη συνέχεια του αγώνα που κυριολεκτικά εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Πριν το 20' το σκορ ήταν 3-0 και στο 40' «γράφτηκε» το 4-0 από τον Εμμανουηλίδη, που είχε ανοίξει το σκορ στο 2'. Τα ενδιάμεσα τέρματα είχαν σημειώσει οι Πίσπας και Κουντουριώτης. Ο Απόλλωνας ό,τι μπόρεσε να περισώσει το πέτυχε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, μειώνοντας σε 4-1, έπειτα από καραμπόλα στην μικρή περιοχή σε προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλας.

Με αυτήν την εικόνα και το σκορ ήδη σε αυτά τα ύψη το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την ομάδα του Κώστα Φρατζέσκου ουσιαστικά να κάνει συντήρηση. Έστω κι έτσι, οι «πράσινοι» σημείωσαν άλλα δύο τέρματα, ένα με τον Εμμανουηλίδη που έφτασε έτσι στο χατ-τρικ κι άλλο ένα με τον Κουντουριώτη που σκόραρε για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1. 

Η μοναδική δυσάρεστη εξέλιξη ήταν ο τραυματισμός στο γόνατο και η αναγκαστική αλλαγή του Οικονομόπουλου, που θα εκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες.

Παναθηναϊκός (Φρατζέσκος): Ξενόπουλος, Ζερβόπουλος, Οικονομόπουλος (25' Μανιδάκης), Ντόκο (60' Ζωγραφάκης), Παπαθανασίου, Θεοχάρης, Μπουζούκης, Δημήτρουλας (45' Τσίγκος), Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Πίσπας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.