Τσάβες: "Κανένα θέμα στα αποδυτήρια."

Ο Αντρές Τσάβες επεσήμανε πως χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο για να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως δεν έχει κόντρα με κανέναν συμπαίκτη του και πως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άριστο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «LiveSport»:

"Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, που στοχεύει στην κορυφή. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ασφαλώς δεν αρκεί να το λέμε, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Βέβαια, αποτελούμε ένα ρόστερ με πολλούς νέους παίκτες και χρειαζόμαστε χρόνο, να μάθουμε ο ένας τον άλλον και να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο. Όμως, πρέπει να το πετύχουμε αυτό, νικώντας ταυτόχρονα. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά εμείς πρέπει να βλέπουμε την κορυφή."

Για τα διοικητικά: "Έχω ακούσει ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε αναζήτηση για να δώσει τις μετοχές του. Δεν ξέρω ελληνικά και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, αλλά αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει. Όμως, δεν είμαι αρμόδιος να σχολιάσω και δεν με αφορά. Εγώ είμαι στον Παναθηναϊκό για να παίξω ποδόσφαιρο και αυτό θέλω να κάνω. Τα υπόλοιπα αφορούν τη διοίκηση, εμείς οι παίκτες είμαστε υπεύθυνοι για να παίζουμε μπάλα."

Για την ατάκα του Μαρίνου Ουζουνίδη πως «οι Λατίνοι πρέπει να καταλάβουν που έχουν έρθει»: "Θα μιλήσω για μένα. Εγώ αγωνίζομαι πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, που έχει αρκετές διαφορές με το αργεντίνικο. Είναι λογικό να χρειάζομαι λίγο χρόνο να συνηθίσω, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Θα μάθω τους συμπαίκτες μου, θα με μάθουν και αυτοί και όλα θα γίνουν. Θα βοηθήσω τον Παναθηναϊκό και θέλω να πετύχω πολλά γκολ."

Για το αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς: "Ο προπονητής με έφερε στην ομάδα γιατί με πιστεύει. Το ίδιο ισχύει για όλους τους νέους παίκτες. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μια σημαντική επένδυση για να με αποκτήσει και θέλω να ανταποδώσω. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις και εμείς τις εκτελούμε. Δεν υπάρχει κόντρα με κάποιον συμπαίκτη μου, ούτε τίποτα άλλο. Απλώς αγωνίζομαι με πάθος και μερικές φορές βγάζω μεγάλη ένταση. Τίποτα περισσότερο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.