Χατζηγιοβάνης: "Είμαστε στην πιο δύσκολη στιγμή!"

Απόλυτα συνειδητοποιημένος φάνηκε στις δηλώσεις του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, που μίλησε για το ματς με τον ΠΑΣ, τις διοικητικές εξελίξεις, τους μόλις 3 βαθμούς της ομάδας και την στήριξη του κόσμο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «novasports»:

Για τις στιγμές που βιώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα στον Παναθηναϊκό: "Αυτή την περίοδο περνάμε την πιο δύσκολη στιγμή στον Παναθηναϊκό. Βλέπουμε πιο πολύ το αγωνιστικό κομμάτι. Διαβάζουμε, ακούμε, αλλά προσπαθούμε να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτά που μας λέει ο προπονητής και να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Υπομονή, δουλειά και αυτά που μας λέει ο προπονητής, να τα βγάζουμε στο γήπεδο."

Για το αν θεωρεί ότι έχει περάσει το πρώτο σοκ: "Δεν μπορώ να γνωρίζω αν έχει περάσει το σοκ. Μέχρι και τώρα δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Αυτές οι μέρες θα είναι πολύ σημαντικές."

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Αυτή τη στιγμή, εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να κάνουμε κάτι για να δούμε λίγο ...φως. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια και είναι σημαντικό για να ησυχάσει ο κόσμος και να γίνουν λίγο καλύτερα τα πράγματα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κερδίζουμε τα παιχνίδια, ώστε να είμαστε καλύτερα σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να παίξουμε ο ένας για τον άλλον και όλοι μαζί για τον Παναθηναϊκό."

Για τις αρκετές απουσίες που υπάρχουν: "Υπάρχουν πολλές απουσίες, ο Λουτσιάνο, ο Τσάβες αλλά δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις και υπάρχουν εναλλακτικές. Ο ένας πρέπει να βοηθάει τον άλλον και το ματς του Σαββάτου πρέπει να το κερδίσουμε. Σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παίζει ο ένας για τον άλλον."

Για την παρουσία και τη στήριξη του κόσμου: "Αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτές τις στιγμές. Να είναι ο κόσμος δίπλα μας. Νιώθουμε και εμείς πολύ καλύτερα."

Για το πως χάθηκαν τα τρεξίματα: "Δεν μπορώ να γνωρίζω πως νιώθει ο κάθε παίκτης. Εμείς δουλεύουμε το ίδιο. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει και είναι η εικόνα έτσι."

Για την μικρή συγκομιδή βαθμών: "Το ότι έχουμε μόνο τρεις βαθμούς είναι πολύ κακό και δεν το περίμενε κανείς. Δεν θα το αφήσουμε, θα το παλέψουμε και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Θα αλλάξουν τα πράγματα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.