Αυτό που του έλειπε

Από τις πρώτες του εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ έχει αποδείξει πως είναι ακριβώς αυτό που έλειπε από την ομάδα: Ένας χαφ που μπορεί να δημιουργήσει φάσεις για τους συμπαίκτες και τον εαυτό του.


Ο Σουηδός χαφ, βασικός στην Εθνική της χώρας του, ήρθε στο τριφύλλι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ώστε να αποτελέσει τον «συνδετικό κρίκο» ανάμεσα στους μέσους και τους επιθετικούς της ομάδας. Ειδικά όσο απουσίαζε και ο Βιγιαφάνιες, ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάποιον παίχτη που να μπορεί να φτιάξει παιχνίδι από τον άξονα.

Οι Σιλά και Κουρμπέλης είναι αμυντικογενείς παίκτες, με τον δεύτερο να μετατοπίζεται μάλιστα στις θέσεις των στόπερ. Έτσι, η προσθήκη ενός παίκτη με εξαιρετική μπαλιά, καλή τεχνική αλλά κυρίως διορατικότητα μέσα στο γήπεδο, ήταν απαραίτητη. Από τα πρώτα του κιόλας παιχνίδια, ο Χίλιεμαρκ έχει ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας.

Δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες του, αλλά και για τον εαυτό του, αφού χτες παρά λίγο να σκοράρει δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Επιπλέον, έχει εξαιρετικά στημένα, κάτι που επίσης χρειαζόταν η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.