Αυλωνίτης: "Θέλω να είμαι πρωταγωνιστής, όχι κομπάρσος!"

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Τάσος Αυλωνίτης τόνισε πως γνωρίζει τον Μαρίνο Ουζουνίδη και πως ήρθε στο τριφύλλι για να είναι πρωταγωνιστής και όχι... κομπάρσος!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

"Πρόσωπα γνωρίζω, τον προπονητή τον γνωρίζω. Δεν έχει τύχει να συνεργαστούμε ποτέ όμως ξέρω ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Δεν με ενοχλεί που έρχομαι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών από άποψη φυσικής κατάστασης. Από την πρώτη μέρα θα διεκδικήσω θέση στην ομάδα, άλλωστε γι΄ αυτό ήρθα. Να βοηθήσω όσο μπορώ όπως και όλα τα παιδιά να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι υγεία σε όλους και είμαι αισιόδοξος.

Η επιλογή μου ήταν τα τελευταία δύο χρόνια να αγωνιστώ στο εξωτερικό και πήγα στη Χαρτς στη Σκωτία. Θα γύρναγα στην Ελλάδα μόνο για μία μεγάλη ομάδα. Ευτυχώς έστω και την τελευταία ημέρα βρέθηκε ο Παναθηναϊκός, ένα πολύ μεγάλο κλαμπ που πρωταγωνιστεί και θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ στην ομάδα, μου αρέσει να είμαι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.