Αρνητική η εξέλιξη και αβέβαιο το μέλλον

Δεν τα βρήκαν Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος στην ιστορική συνάντηση για την ΠΑΕ, με το θέμα των χρεών να είναι το μεγάλο πρόβλημα.


Το ραντεβού ξεκίνησε στις 10 το πρωί της Κυριακής κι αμφότεροι συνοδεύονταν από τους άμεσους συνεργάτες τους. Όπως και στις προηγούμενες συναντήσεις δεν ήταν «παρών» από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου ο Χρήστος Παναγόπουλος, αλλά το δεξί χέρι του στα οικονομικά, ο κ.Ξύδης, ενώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο συνόδευσε ο... εξ απορρήτων του στα οικονομικά, κ.Κωνσταντινίδης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε ένα πλάνο όπου αναλαμβάνει 15 εκατομμύρια ευρώ από τα χρέη και ένα άνοιγμα 30 εκατομμυρίων που δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο «MrΣΚΑΪ» έχει διάθεση να πληρώσει ένα μέρος των χρεών, αλλά η διαφορά είναι μεγάλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως ούτε τη χρονιά δεν θέλει να βγάλει με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το άμεσο αλλά και το μακροπρόθεσμο μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχει δώσει 5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς θα βρεθεί υπό καθεστώς επιτήρησης και κινδυνεύει να αποκλειστεί από την Ευρώπη από ένα ως τρία χρόνια, κάτι που αυτόματα υποθηκεύει το μέλλον του συλλόγου.

Μάλιστα, υπάρχει πλήθος ερωτημάτων που προκύπτει από τη διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου να μην παραχωρήσει την ΠΑΕ και το γεγονός πως η κρίσιμη συνάντηση κράτησε μόλις μια ώρα και φάνηκε πως δεν υπάρχει καμία ταύτιση απόψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.