Βουγιούκας: "Πέρασαν 5 χρόνια..."

Την χαρά του που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό μετά από τόσα χρόνια εξέφρασε ο Ίαν Βουγιούκας, που τόνισε παράλληλα πως το τριφύλλι θα διεκδικήσει και τους 3 τίτλους.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Περάσαν πέντε χρόνια. Τα τελευταία χρόνια προσπάθησα πολύ να ξαναγυρίσω και τελικά έγινε φέτος. Θα μπορούσε να γίνει και πέρσι αλλά ήρθε ο Μπουρούσης και μας τα χάλασε (γέλια). Όταν παίζεις σε μία τέτοια ομάδα, πάντα η ομάδα προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει. Παίζω σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει και τους τρεις τίτλους."

Για τον ρόλο που πρόκειται να έχει: "Να δίνω κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά στους ψηλούς της ομάδας, με τον κόουτς μιλήσαμε όταν υπέγραψα και περιμένω ξαναμιλήσουμε τώρα αυτές τις ημέρες με πιο πολλές λεπτομέρειες. Σίγουρα είμαι το βαρύ σέντερ και πιστεύω ότι θα με χρησιμοποιήσει εκεί που θέλει ο ίδιος."

Για τους ξένους και κατά πόσο τους γνωρίζει: "Mόνο τον Γκάμπριελ ήξερα από παλιά, γιατί ήμασταν μαζί στην Λοκομοτίβ πέρσι. Γνωρίζω και τον Λεκαβίτσιους. Και με τους υπόλοιπους πιστεύω πως θα συνεργαστούμε πολύ καλά, για να φτάσουμε στον στόχο μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.