Βουγιούκας: "Να πρωταγωνιστήσουμε και στις τρεις διοργανώσεις."

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, τους στόχους της ομάδας για την φετινή σεζόν, το περσινό του «φλερτ» με το τριφύλλι αλλά και την Εθνική.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «sdna»:

-Επέστρεψες σε γνώριμα λημέρια;

"Δεν θα το έλεγα ακριβώς. Έχουν αλλάξει σχεδόν όλοι οι παίκτες από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ. Ουσιαστικά ο μόνος που ήταν και παλιά ήταν ο Καλάθης, ο οποίος δεν έχει έρθει ακόμα. Οπότε είναι γνώριμα σαν Παναθηναϊκός, σαν οργάνωση και σαν ομάδα, αλλά με διαφορετικούς παίκτες."

-Πέρσι στο... «τσακ» χάλασε η υπόθεση;

"Ναι στο «τσακ». Σκέψου είχα μπει στην διαδικασία να ψάχνω σπίτι. Τόσο πολύ πίστευα πως θα γίνει η μεταγραφή. Χάλασε βέβαια λόγω του Γιάννη (σ.σ. Μπουρούση), οπότε σεβαστό και κατανοητό."

-Τι θα μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον Παναθηναϊκό φέτος;

"Νομίζω όπως σε κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η ομάδα θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει."

-Το ότι θα πρέπει να μπεις στα παπούτσια του Μπουρούση την νέα χρονιά σε αγχώνει καθόλου;

"Δεν υπάρχει κανένα άγχος. Είμαι έτοιμος για κάθε πρόκληση και θα δουλέψω καλά στην προετοιμασία ώστε να είμαι όσο πιο έτοιμος μπορώ την νέα χρονιά."

-Όταν ήρθες πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό ήσουν 25 χρονών, ενώ τώρα είσαι 32 και πιο έμπειρος. Η εμπειρία σου αυτή πόσο θα σε βοηθήσει την νέα σεζόν;

"Σίγουρα έχω μια εμπειρία παραπάνω. Άλλο το να είσαι 32 και άλλο το να είσαι 25, όπως ήμουν τότε. Το σημαντικό είναι να είμαι σωματικά καλά και να δείξω την εμπειρία μου μέσα στο γήπεδο."

-Όπως βλέπεις την Εθνική μέχρι στιγμής, πόσο μακριά πιστεύεις πως μπορεί να φτάσει η ομάδα;

"Η απουσία του Γιάννη σίγουρα είναι πολύ σημαντική. Από την άλλη η ομάδα έχει τις προσωπικότητες και το ταλέντο να ανταπεξέλθει. Έχουμε να πάρουμε μετάλλιο 8 χρόνια νομίζω, οπότε ελπίζω φέτος να είναι η χρονιά που θα σπάσει η... κατάρα, τόσο για τους ίδιους, όσο και για όλους τους Έλληνες."

-Σε έχει πειράξει που δεν είσαι στις κλήσεις της Εθνικής;

"Από το 2014 που έφυγα από την Εθνική δεν έχει υπάρξει καμία επαφή, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν με πείραξε φέτος που δεν ήμουν στις κλήσεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.