Τζανδάρης: "Πρόθυμος να δουλέψω σκληρά!"

Την πρόθεσή του να δουλέψει σκληρά και να κάνει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής του εξέφρασε στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Φάνης Τζανδάρης.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την επιλογή μου. Το περίμενα εδώ και έναν μήνα, από την στιγμή που με προσέγγισε η ομάδα. Τώρα έχει σημασία να δουλέψουμε. Απ'την στιγμή που τελείωσε αυτό το σκέλος, σημασία έχει να μπούμε τώρα στα γήπεδα και να δουλέψουμε."

Για το διάστημα που βρίσκεται εκτός γηπέδων: "Δεν θα το έλεγα ότι είμαι πάρα πολύ καιρό εκτός, καθώς ήμουν από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο σε μια ομάδα στην Σλοβενία και πήρα κάποια λεπτά συμμετοχής εκεί, κάποιους αγώνες. Θέλεις λίγο χρόνο για να δεθείς με την ομάδα, να γνωρίσεις τα παιδιά. Εγώ είμαι έτοιμος και πρόθυμος να δουλέψω σκληρά για να μπω όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο κλίμα της ομάδας."

Για τον Ουζουνίδη: "Με τον προπονητή είχα μια πρώτη προσέγγιση, ότι με ήθελε στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, αγωνιστικά ξέρει ποιος είμαι. Έχω συνεργαστεί ξανά μαζί του στον Πανιώνιο. Σίγουρα θα θέλει 2-3 πράγματα να βάλει στον τρόπο παιχνιδιού μου. Είμαι πρόθυμος να μάθω. Είμαι ακόμα νεαρός και πρόθυμος να μάθω ό,τι μου πει ο προπονητής μου."

Για τους τραυματισμούς του: "Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τραυματισμοί, εγώ ήμουν λίγο άτυχος. Είχα σημαντικό τραυματισμό, τώρα το έχω αφήσει πίσω. Έκανα όλα τα απαραίτητα τεστ, έδειξα ότι είμαι υγιής. Από εκεί και πέρα στο μέλλον δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει. Εύχομαι να είμαι υγιής, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου."

Για τον εαυτό του: "Είμαι πολύ μαχητικός στον αγωνιστικό χώρο. Μου αρέσει να τρέχω πολύ, να κερδίζω μονομαχίες. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και όταν μπαίνω σε έναν αγώνα πιστεύω ότι θα κερδίσω. Έχω πολύ πίστη στον εαυτό μου και αυτοπεποίθηση. Αγωνιστικά θα με... θυμηθούν!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.