Παρτίδα «σκάκι» για Ζέκα

Περίπλοκη αρχίζει να γίνεται η υπόθεση του Κάρλος Ζέκα, με τον μάνατζερ του παίκτη να αξιώνει ένα νέο, πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο με «όπλο» τα χρήματα που του προσφέρει η Κοπεγχάγη. Ποια η στάση του τριφυλλιού.

Related image

Η πρόταση του 1.5 εκ. ευρω που έκανε η Κοπεγχάγη για την απόκτηση του, φαίνεται ότι δεν συγκίνησε το τριφύλλι, όμως έβαλε σε σκέψεις τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Όπως γράφεται, η πλευρά του Ζέκα ζήτησε αύξηση των αποδοχών του παίκτη, όμως το τριφύλλι ξεκαθάρισε πως αυτό συνέβη πέρυσι και ο Ζέκα αμείβεται πλέον με 600.000€ τον χρόνο.

Η πλευρά του Ζέκα συγκεκριμένα, αξιώνει ο παίχτης να έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, με ένα ένα ποσό κοντά στις 900.000€, μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό που έχει ο Τσάβες τον δεύτερο και τρίτο χρόνο του συμβολαίου του.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του παίκτη ότι «θέμα» Ζέκα θα υπάρξει μόνο αν η Κοπεγχάγη επανέλθει με πρόταση που να φτάνει τα 3.5 εκ. ευρώ.  Βεβαίως όλα αυτά προκαλούν ένα αγωνιστικό «ντόμινο» καθώς αν έρθει τέτοια πρόταση, ο Ουζουνίδης πρέπει ΑΜΕΣΑ να βρει αντικαταστάτη για τον παλαιότερο και κορυφαίο χαφ που έχει στην ομάδα.  

Φυσικά δεν πρέπει να αγνοήσουμε αν όλο αυτό το κλίμα επιρεάσει τελικά τον παίχτη και θέλει να πιέσει με τον τρόπο του για μεταγραφή όπως έκανε ο Μπεργκ (ο οποίος είχε και ρήτρα αλλά...χαρίστηκε) ή έχουμε φαινόμενα τύπου Κουτίνιο και Ντεμπελέ (όπου οι παίχτες δεν αγωνίζονται μέχρι να έρθει η προσφορά που θέλει ο σύλλογος).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.