Ουζουνίδης: "Στο σπίτι μας, εμείς το φαβορί!"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης... ζει και αναπνέει για το αυριανό ματς με την Μπιλμπάο, για το οποίο χαρακτήρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό αφού παίζει στο σπίτι του!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

Για το αν θα ήθελε να έχει τον Τσάβεζ στην αποστολή: "Είμαι ευχαριστημένος για αυτούς που έχω. Αν προλάβουμε να τον δηλώσουμε θα είναι μια επιλογή για εμάς στον επαναληπτικό. Πάντα με ενδιαφέρουν οι παίκτες που έχω στην διάθεσή μου."

Για τον Γιόχανσον: "Δουλεύει καλά, μπαίνει σε κομμάτια με μπάλα αλλά για αύριο όχι, δεν τον υπολογίζω."

Για το κενό του Κουλιμπαλί: "Έχουμε παίκτες. Είναι ο Κολοβέτσιος, είναι ο Νούνο και θα επιλέξω αύριο. Τους έχω εμπιστοσύνη. Να μπούμε αύριο με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Η Μπιλμπάο είναι το φαβορί για πρόκριση αλλά αύριο δεν είναι το φαβορί. Παίζουμε στο σπίτι μας και νομίζω πως αύριο εμείς είμαστε το φαβορί."

Για την προϊστορία του Παναθηναϊκού με τους Ισπανούς: "Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κιόλας. Δεν πρέπει να αλλάξει αυτό; Δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία. Οι ισπανικές ομάδες έχουν άλλο στυλ αλλά η Μπιλμπάο δεν είναι κλασική ισπανική ομάδα, έχουν περισσότερο ισορροπία. Στο τέλος της ημέρας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν."

Για το ποσό έτοιμη είναι η ομάδα: "Όλοι το περιμένουμε. Ο κόσμος εμείς οι παίκτες. Όλοι. Είναι μια πολύ ωραία κλήρωση , από τα παιχνίδια που θέλεις να παίζεις. Αύριο θα είναι κάποιοι χαρούμενοι, κάποιοι άλλοι επειδή δεν θα παίξουν όχι. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς. Κοιτάξτε στα μάτια του Μόλινς και θα καταλάβετε αν είμαστε έτοιμοι."

Για το τι σημαίνει μια πρόκριση για τον σύλλογο: "Δεν σκέφτομαι καν ότι θα αποκλειστούμε. Σκέφτομαι πως θα περάσουμε. Ο κόσμος το βλέπει αλλιώς ίσως. Εμείς θέλουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα να τα δώσει όλα. Είμαι αισιόδοξος. Ο Παναθηναϊκός πόσες φορές έχει αποκλειστεί από λιγότερο καλές ομάδες; τα αουτσάιντερ έχουν πάντα πιθανότητες και αυτές θα κυνηγήσουμε εμείς σε αυτά τα παιχνίδια."

Για την αντίπαλο: "Είναι πολύ πιεστική ομάδα στην επίθεση. Αν μπορέσεις να τους ξεφύγεις στην πρώτη πίεση μπορείς να βρεις χώρους. Δεν είναι καλό να λέμε τις αδυναμίες δημόσια. Και εμείς έχουμε Δυνατά σημεία και αδυναμίες. Το θέμα είναι να χτυπήσουμε στις αδυναμίες που έχει η Μπιλμπάο."

Για το ιδανικό σενάριο: "Να παίξουμε πολύ καλά."

Για το επίπεδο ετοιμότητας: "Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα κακό για το φαβορί να μην είναι έτοιμο. Είναι τέτοιος ο αντίπαλος που οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα σε τιμωρήσουν."

Για τον τρόπο παιχνιδιού: "Θα είναι μεγάλο λάθος να αλλάξουμε τον τρόπο μας. Όσο πιο μακριά από την περιοχή μας τόσο το καλύτερο. Έχουμε ένα στυλ παιχνιδιού. Θέλουμε να έχουμε μια ταυτότητα. Με τα καλά και τα κακά της. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και πρέπει να τους πιέσουμε. Η Ντιναμό τους σεβάστηκε περισσότερο αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας."

Για το τι να περιμένει η Αθλέτικ αύριο: "Είναι εντελώς διαφορετικά τα παιχνίδια σε σχέση με αυτά του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε μια ισπανική ομάδα. Είμαστε ένα μεγάλο κλαμπ και δεν μπορούμε να είμαστε παθητικοί. Ο καλύτερος ας κερδίσει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.