Ουζουνίδης: "Η πρόκριση κρίθηκε στα 6 λεπτά της Αθήνας."

O προπονητής του τριφυλλιού, Μαρίνος Ουζουνίδης, φάνηκε αισιόδοξος για το μέλλον αυτής της ομάδας παρά τον αποκλεισμό, ενώ επεσήμανε ότι η πρόκριση «χάθηκε» σε 6 λεπτά στην Αθήνα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Να δώσω συγχαρητήρια στην Αθλέτικ. Σήμερα ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια την νίκη. Εμείς θα μπορούσαμε από τα δύο παιχνίδια να έχουμε πάρει πολύ περισσότερα. Με εξαίρεση το δοκάρι του Τσάβες και μια-δυό φάσεις με τον Καμπέθας δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό.  Είχαμε και κάποιους ανέτοιμους όπως ο Τσάβες και ο Γιόχανσον. Αποκλειστήκαμε από μία ομάδα που θα μπορούσε να είναι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά την διακοπή πιστεύω θα είμαστε ακόμα καλύτερη ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ματίας (Γιόχανσον) γιατί παρόλο που ήταν ανέτοιμος έδωσε τα πάντα. Τέτοιους παίχτες θέλω στη ομάδα."


Για το που κρίθηκε η πρόκριση: "Η πρόκριση κρίθηκε στα 6 λεπτά της Αθήνας. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν σε άλλα επίπεδα. Ήταν με ομάδα με συνοχή, αφού είναι μαζί πολλά χρόνια. Δεν είμαι απογοητευμένος και πιστεύω πως του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα για εμάς."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.