Ουζουνίδης: "Ήρθαμε για να νικήσουμε!"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήρθε στο Αζερμπαϊτζάν για την νίκη, επισημαίνοντας πως θέλει να δει τουλάχιστον την ίδια εικόνα με το ματς της Λεωφόρου.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ματς κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα και στο πρώτο ματς δεν φάνηκε γιατί εμείς παίξαμε καλά."

Για το πως περιμένει την ομάδα του στο αυριανό ματς: "Στόχος είναι να παρουσιάσουμε τουλάχιστον την ίδια εικόνα. Αν καταφέρουμε να φανούμε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι σίγουρα θα είναι καλό. Πέρσι είχαμε παρουσιάσει κάποια προβλήματα εκτός έδρας. Ήμασταν άλλη ομάδα εκτός έδρας και άλλη στη Λεωφόρο. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε σταθερότητα. Αν θέλουμε να έχουμε στόχους και να τους πετύχουμε, θα πρέπει να έχουμε ανάλογη εικόνα εντός και εκτός έδρας."

Για το αν σκοπεύει να αλλάξει κάτι σε σχέση με το πρώτο ματς: "Έχουμε ένα στυλ παιχνιδιού που θέλω να το δουλέψουμε κι άλλο. Αυτή την στιγμή αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού που μας ταιριάζει. Ίσως όταν έρθουν κι άλλοι παίκτες να δοκιμάσουμε κάτι άλλο όμως τώρα ξέρουμε τι μας ταιριάζει καλύτερα."

Για τους Λουτσιάνο και Καμπέθας: "Σίγουρα κάθε μέρα που περνάει προσαρμόζονται καλύτερα στην ομάδα. Κάθε μέρα που περνάει είναι καλύτερα για εκείνους. Θέλουμε σίγουρα να μπούνε σύντομα στην ομάδα όμως αυτό πρέπει να γίνει σωστά. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει κάποιος από αυτά τα παιδιά, αλλά αυτό σημαίνει πως θα γίνει εν γνώσει μας πως δεν θα μπορέσει να βγάλει το 90λεπτο. Θα δούμε μέχρι αύριο."

Για το τι σημαίνει για την ομάδα αν αποκλειστεί: "Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα έχουμε ένα προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.