Ο Παναθηναϊκός στο φούτσαλ

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την συγχώνευση του τριφυλλιού με την Αθήνα 90, ενώ στην συνέχεια έδωσε διευκρινίσεις μετά από τις αντιδράσεις του κόσμου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της συγχώνευσης:

"Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. αγωνίζεται καθημερινά να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα που κληρονόμησε και σε αυτή της την προσπάθεια εντάσσεται η νέα συνεργασία με τον ιστορικό σύλλογο Ποδοσφαίρου Σάλας ΑΘΗΝΑ 90. Η συγκεκριμένη συνεργασία θα αποφέρει μόνο έσοδα στον Σύλλογο όπως είναι καθορισμένο από τη συμφωνία των δύο μερών.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας Ανδρών και Υποδομών της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, για την περίοδο 2017-2018.

Η είσοδος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. στο futsal πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ιστορικό σύλλογο ποδοσφαίρου σάλας, ΑΘΗΝΑ 90, που θα λάβει την ονομασία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Futsal.  

Ο σκοπός της συνεργασίας αυτής, είναι να πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. στο επίσημο ελληνικό πρωτάθλημα και να προσφέρει στο κόσμο του τη δυνατότητα εκμάθησης του ποδοσφαίρου σάλας.  

Τμήματα υποδομών θα δημιουργηθούν στην Αθήνα αρχικά και στο προσεχές μέλλον σε όλη την Ελλάδα.
  
Στόχος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. είναι η αγωνιστική αναβάθμιση σε πρωταγωνιστικό ρόλο όλων των ηλικιακών τμημάτων futsal, η ανάδειξη ταλέντων, η εξάπλωση των ακαδημιών του και η διάδοση της Παναθηναϊκής ιδέας."

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τις διευκρινίσεις:

"Η παρούσα Διοίκηση του Συλλόγου, έχοντας διοριστεί από το Πρωτοδικείο και έχοντας ΠΛΗΡΗ επίγνωση της οικονομικής κατάστασης που παρέλαβε, δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να συμβάλλει στην αύξηση του χρέους του Π.Α.Ο. ΟΥΤΕ κατά 1 ευρώ. 

Ως εκ τούτου η συμφωνία και η ίδρυση του τμήματος FUTSAL θα έχει πάγια οικονομικά οφέλη για τον Σύλλογο, μιας και τα αγωνιστικά έξοδα θα καλύπτονται από τον ΑΘΗΝΑ 90, σύλλογος με τον οποίον ο ΠΑΟ υπέγραψε σύμβαση. Βάσει της σύμβασης αυτής ο Σύλλογος μας ΜΟΝΟ θα εισπράττει επί των εσόδων του τμήματος από εγγραφές ακαδημιών, χορηγιών, κλπ, χωρίς να εκταμιεύει το παραμικρό ποσό. Με την πάροδο δε του χρόνου, και με την γιγάντωση του συγκεκριμένου τμήματος τα οφέλη αυτά θα βοηθήσουν άμεσα στην εξυπηρέτηση ρυθμίσεων και χρεών που βαρύνουν τον Π.Α.Ο.. 

Οι γνώστες δε του χώρου γνωρίζουν ότι αρκετές ομάδες της Super League έχουν ήδη ιδρύσει, ή σκοπεύουν να ιδρύσουν τμήμα ποδοσφαίρου σάλας. Ο Παναθηναϊκός το έκανε ΚΑΙ με κέρδος για τον Σύλλογο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.