Ποιός όρος «διασφαλίζει» τον Παναθηναϊκό, στην μεταγραφή του Λοτζέσκι

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε (εκτός απροόπτου) και τον τελευταίο μεταγραφικό του στόχο με την επιλογή του Ματ Λοτζέσκι στις θέσεις «2-3».


Το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεισε λίγο πάνω από τις 500.000 δολάρια, ποσό αρκετά χαμηλότερο από την αμοιβή του Λοτζέσκι από τον Ολυμπιακό. Ομολογουμένως, αν είναι υγιής ο παίχτης, μιλάμε για εξαιρετική συμφωνία.

Όμως το θέμα των συχνών τραυματισμών του αθλητή, είναι αυτό που απασχόλησε και τις δύο πλευρές. Έτσι ο Παναθηναϊκός θέλοντας να είναι όσο το δυνατόν καλυμμένος στην συγκεκριμένη περίπτωση φέρεται να έθεσε όρο στο συμβόλαιο, που θα επέτρεπε στο τριφύλλι να «σπάσει» το συμβόλαιο χωρίς καμία αποζημίωση, σε περίπτωση που ο Λοτζέσκι αντιμετωπίσει εκ νέου πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα. Όρος που φυσικά δεν έγινε εξ' αρχής αποδεκτός από την πλευρά του παίχτη, όμως στη συνέχεια επήλθε η οριστική συμφωνία των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε ότι  ο Λοτζέσκι τραυματίστηκε στην εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού (73-79) από την Ρεάλ Μαδρίτης στα τέλη Μαρτίου, ενώ είχε παρουσιάσει και παλιότερα ευπάθεια στο συγκεκριμένο σημείο του ποδιού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.