Μουνιέ: "Να φέρω νίκες και τρόπαια!

Ο Αντονί Μουνιέ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως ήρθε στην Ελλάδα για να φέρει στο τριφύλλι νίκες και τίτλους, ενώ αποκάλυψε πως μίλησε με τους Σισέ και Γκοβού.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Είναι μια καινούρια εμπειρία για μένα. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου το έκανα στα γήπεδα της Γαλλίας και μετά της Ιταλίας και έρχομαι τώρα για μια νέα εμπειρία στον Παναθηναϊκό. Έχω το πνεύμα του νικητή, λατρεύω το να κερδίζω, οπότε το γεγονός ότι βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο σημαίνει ότι θέλω να φέρω νίκες και τρόπαια!

Στα 29 μου αυτό αποτελεί μια ακόμη πρόκληση. Είμαι μόνο μια μέρα εδώ αλλά είχα την δυνατότητα να δω κάποια πράγματα. Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα που δέχομαι από τους φίλους του Παναθηναϊκού. Βεβαίως ρώτησα και τον Σισέ αλλά και τον Γκοβού, οι οποίοι μου έδωσαν βεβαίως πολλές πληροφορίες.

Είμαι ένας μαχητής, ένας άνθρωπος που του αρέσει να μάχεται. Αυτό έκανα σε όλη μου την ζωή και το γεγονός ότι με κάλεσαν να παίξω στον Παναθηναϊκό αυτό ακριβώς αποδεικνύει. Εγώ πάντοτε τίμησα τις φανέλες των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκα, ήμουν -όπως είπα και πριν- ένας άνθρωπος που τα έδινα όλα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν θα αλλάξει και τώρα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.