Λοτζέσκι: "Περήφανος που βρίσκομαι εδώ."

Ο Ματ Λοτζέσκι εξέφρασε την υπερηφάνεια του που ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό, ενώ ξεκαθάρισε πως κάθε κουβέντα για τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν. Τι είπε για τους περσινούς τελικούς αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε;

"Προφανώς, είναι πολύ διαφορετικό. Λίγο περίεργο. Ωστόσο, είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ με αυτά τα παιδιά. Ανυπομονώ για μια σπουδαία σεζόν."

Για τους στόχους και τις φιλοδοξίες: "Για κάθε ομάδα της Euroleague, στόχος είναι να πάμε στα πλέι-οφ, στο Final Four. Προφανώς στόχος μας είναι επίσης η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος."

Για τους περσινούς τελικούς: "Στους περσινούς τελικούς, ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό στα περισσότερα παιχνίδια. Θεωρώ ότι άξιζε τον τίτλο ο Παναθηναϊκός. Αν και κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στους τελικούς και άξιζε το πρωτάθλημα."

Για την κατάσταση της υγείας του: "Νιώθω καλά τώρα. Πλησιάζω στο 100%. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και έξυπνοι τώρα. Τα παιχνίδια ξεκινούν τον Οκτώβριο. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι χαζό τώρα και να τραυματιστώ. Νιώθω καλά και κάθε μέρα δυναμώνω."

"Τέλειωσαν όλα τώρα. Οι συζητήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και που θα παίξω μπροστά στους φίλους του Παναθηναϊκού."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.