Κουτρουμπής: "Δεν μετράει η κούραση για να κερδίσεις τον Λεβαδειακό..."

Απόλυτα απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας και της νέας γκέλας απέναντι στον Λεβαδειακό ήταν ο Γιώργος Κουτρουμπής, που ξεκαθάρισε πως η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Τίποτα δεν πήγε καλά σήμερα, με το μείον δύο σίγουρα αυτή είναι η χειρότερη αρχή, σήμερα δεν ήμασταν καθόλου απειλητικοί, ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του, να δουλέψουμε περισσότερο και να βγάλουμε αυτό που ξέρουμε και μπορούμε στο γήπεδο. 

Είναι πολύ άσχημο, έχουμε μηδέν πόντους, δεν έχουμε κάνει ακόμα νίκη, παίξαμε στην έδρα μας, η νίκη ήταν υποχρεωτική, δεν τα καταφέραμε, πρέπει να συνεχίσουμε και να πάρουμε νίκες. 

Δεν νομίζω ότι για κερδίσουμε τον Λεβαδειακό στην έδρα μας μετράει τόσο η κούραση, έπρεπε να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις, να έχουμε περισσότερη κίνηση, κάτι που δεν είχαμε, ο Λεβαδειακός έπαιξε με πέντε αμυντικούς πίσω, έπαιξαν  καλά στην άμυνα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. 

Τώρα είμαι καλά, είχα ένα θέμα αλλά τώρα είμαι εντάξει. Πρέπει να κοιτάξουμε να κερδίσουμε τα επόμενα ματς, έχουν έρθει αρκετοί παίκτες που πρέπει να μπουν στο κλίμα της ομάδας και έχουμε το χρόνο τώρα με την Εθνική να προετοιμαστούμε κατάλληλα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.