Κολοβέτσιος: "Θέλουμε να αποδείξουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός."

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε για την ισοπαλία με τον Πλατανιά, την επερχόμενη ρεβάνς με την Μπιλμπάο αλλά και την θέση του αριστερού μπακ, στην οποία αγωνίστηκε κατ' ανάγκη.

Κολοβέτσιος: «Αν κερδίζουμε σε τέτοιες έδρες θα πετύχουμε»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά: "Περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολα, ξέραμε πως ο Πλατανιάς είναι καλή ομάδα με πολύ ενθουσιασμό. Σε συνδυασμό με τις απώλειες που είχαμε, κάναμε το παιχνίδι πολύ δύσκολο. Μπορούσαμε να το πάρουμε μετά το γκολ που πετύχαμε αλλά μετά από μια άτυχη στιγμή δεχθήκαμε την ισοφάριση. Θέλαμε τη νίκη μετά την Μπιλμπάο, συνεχίζουμε.

Θέλαμε να αποδείξουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα γιατί και απέναντι στην Μπιλμπάο παίξαμε πολύ καλά αλλά δυστυχώς στο τέλος φάγαμε τα γκολ. Δεν θέλω να βλέπω μακριά, κάθε αγωνιστική να την κοιτάμε ξεχωριστά και να κερδίζουμε. Αν κερδίζουμε σε έδρες όπως του Πλατανιά θα πετύχουμε τους στόχους μας."


Για το παιχνίδι της Πέμπτης: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα όπως μας είπε και ο προπονητής. Θα κοιτάξουμε την Μπιλμπάο στα μάτια, μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά. Αν δεν τα καταφέρουμε θα πέσουμε με ψηλά το κεφάλι."

Για τη θέση του αριστερού μπακ που αγωνίστηκε: "Με εμπιστεύεται σε αρκετές θέσεις ο προπονητής. Όπου μου ζητήσει θα προσπαθήσω να παίξω, σκοπός είναι να βάζω το εγώ μου κάτω από την ομάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.