Γιόχανσον: "Είμαι περισσότερο... επιθετικός αμυντικός!"

Ο Ματίας Γιόχανσον έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας την χαρά του που θα παίξει στο τριφύλλι και μιλώντας για τον τρόπο που αγωνίζεται.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

"Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι περήφανος και ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό που θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα."

Για τους στόχους του με την ομάδα: "Ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους, να παλέψω για να είμαστε πρώτοι και να επανέλθω στην Εθνική Σουηδίας οπότε θέλω να βοηθάω τον Παναθηναϊκό να κερδίσει παιχνίδια."

Για τα χαρακτηριστικά του: "Μου αρέσει να επιτίθεμαι, είμαι γρήγορος και επιθετικός και θεωρώ ότι είμαι καλός στο ποδόσφαιρο."

Για το πώς του αρέσει να παίζει: "Είμαι περισσότερο επιθετικός αμυντικός, αν μπορείς να το πεις."

Για το τι ήξερε για τον Παναθηναϊκό: "Είχα μιλήσει με τον Νίκλας πριν έρθω εδώ. Τον ρωτούσα για το κλαμπ, τους οπαδούς και μόνο θετικά πράγματα είχε να μου πει. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω.

Για την άποψη του για την εικόνα των πράσινων με την Καμπάλα: "Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το στυλ ποδοσφαίρου που μου αρέσει και μένα. Να έχουμε εμείς την μπάλα στην κατοχή μας και να είμαστε συνέχεια στην επίθεση."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.