Ινσούα: "Ήρθα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας!"

Ο Εμάνουελ Ινσούα έφτασε στην Αθήνα και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι ήρθε στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, λέγοντας παράλληλα πως συνομίλησε με τους Τσάβες και Βιγιαφάνιες.


Ο Αργεντινός μπακ έφτασε στην χώρα μας μέσω πτήσης από την Βενετία και έφυγε αμέσως για το Κορωπί, προκειμένου να περάσει από ιατρικά τεστ, αφού αύριο ο γιατρός της ομάδας αναχωρεί για την Ισπανία. Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους, ο Ινσούα είπε:

"Καλησπέρα, ευχαριστώ που ήρθατε να με υποδεχθείτε. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, θέλω να ενσωματωθώ όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην ομάδα. Έχω έρθει με πολλή όρεξη και θέληση, μένουν μόνο τα διαδικαστικά και οι υπογραφές και μετά θα μπορώ να αφοσιωθώ στην προπόνηση και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή."

Για τους υπόλοιπους Αργεντινούς: "Ήξερα για τους Αργεντινούς στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, φυσικά αυτό είναι κάτι που με εμπνέει, έχω μιλήσει και με τον Τσάβες και με τον Λούκας. Μου είπαν τα καλύτερα και ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Τον Τσάβες τον ξέρω, είχαμε παίξει μαζί στη Μπόκα, Είμαι εδώ με όρεξη και χαρά για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου."

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Έχω ξεκινήσει προπονήσεις, τις είχα περιορίσει λίγο μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, αλλά έχω κάνει προετοιμασία με την Ουντινέζε και δεν χρειάζομαι πολύ χρόνο. Μέχρι να τελειώσουν τα διαδικαστικά θα μπω στις προπονήσεις και θα είμαι έτοιμος."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.