Γκιστ: "Μόνο η νίκη είναι αποδεκτή!"

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για την έναρξη της φετινής προετοιμασίας της ομάδας, τους στόχους του για φέτος αλλά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

"Κάθε σεζόν είναι διαφορετική, δε μπορώ να πω ότι κάποια χρονιά έμοιαζε με κάποια άλλη. Η ενέργεια είναι πάντα ίδια όμως όταν αρχίζει η σεζόν καθώς ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη και -εύχομαι- επιτυχημένη χρονιά. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και επιδιώκουμε μεγάλα πράγματα, πρωταθλήματα τα οποία πάντα αποτελούν το στόχο μας."

Για τον κόσμο της ομάδας και το «καυτό» ΟΑΚΑ: "Το να επιστρέφεις σε αυτή την ατμόσφαιρα είναι υπέροχο αλλά κάθε χρόνο βιώνεις μια διαφορετική κατάσταση, δεν ξέρεις τι να περιμένεις κι αυτό είναι το συναρπαστικό με το μπάσκετ."

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: "Στόχος είναι η νίκη, αυτή είναι η νοοτροπία σε έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Μόνο η νίκη είναι αποδεκτή ενώ η ήττα όχι. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά θέλει προσοχή αλλά ο στόχος μας φέτος είναι σίγουρα να κερδίζουμε και γνωρίζω ότι ο στόχος των φιλάθλων μας είναι το Triple Crown, ας το πάμε βήμα-βήμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.