Έτσι γίνεσαι ξανά PANATHINAIKOS!

Μετά από αρκετά χρόνια, ο Παναθηναϊκός έχει μια κλήρωση που μπορεί να τον μετατρέψει ξανά σε... Panathinaikos! Ο... λογικός αποκλεισμός, η υπέρβαση της πρόκρισης, ο σεβασμός και ο φόβος. Γράφει ο Green Goblin.


Αφού λοιπόν έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στους ανίσχυρους, η κληρωτίδα του έφερε στον δρόμο του την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μακράν η καλύτερη ομάδα από τους 5 πιθανούς αντιπάλους του τριφυλλιού και άρα η χειρότερη κλήρωση. Είναι έτσι; Ίσως και όχι...

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τους Βάσκους ως απόλυτο αουτσάιντερ, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση αποκλεισμού κανείς δεν θα προσάψει κάτι στην ομάδα. Από την άλλη, ενδεχόμενη πρόκριση θα φτιάξει το κλίμα για όλη την υπόλοιπη σεζόν, θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία της ομάδας και θα κάνει την ομάδα να ακουστεί και πάλι στην Ευρώπη.

Το τριφύλλι του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι μια μαχητική ομάδα που τα δίνει όλα στο γήπεδο για 90 λεπτά. Συμπαγής αμυντικά και με ωραίους αυτοματισμούς στην επίθεση. Αδιαμφισβήτητα θα δυσκολέψει την Μπιλμπάο, κάτι που παραδέχτηκαν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της βασκικής ομάδας.

Οι «πράσινοι» έχουν το πρώτο ματς στην Λεωφόρου, η οποία -θεωρώ αυτονόητο πως- θα είναι κατάμεστη και θα του δώσει επιπλέον ώθηση. Πρώτος στόχος είναι το «0» στην άμυνα. Αν από εκεί και πέρα έρθει και κάποιο γκολ, ο Παναθηναϊκός θα πάει στην Ισπανία για την πρόκριση.

Αυτή είναι η «χρυσή» ευκαιρία του Παναθηναϊκού να αποκλείσει μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, να επιστρέψει σε ευρωπαϊκούς ομίλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να συσπειρώσει όλο τον κόσμο εν'όψει της νέας σεζόν. Όπως πρόπερσι «γκρεμίστηκαν» τα πάντα από τον Αύγουστο λόγω Καμπάλα, έτσι φέτος μπορούν να φτιαχτούν!

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να σέβεται κάθε αντίπαλο στην Ευρώπη. Τον Panathinaikos όμως πρέπει όλοι να τον φοβούνται!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.