Δώνης: "Να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα!"

Σύμφωνα με τον Χρήστο Δώνη, ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξεχάσει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Μπιλμπό και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με την Μπιλμπάο: "Παίζαμε με μία δυνατή ομάδα, μία πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Κάναμε μία καλή προσπάθεια και νομίζω η πρόκριση χάθηκε στην έδρα μας όταν πάθαμε το μπλακ άουτ. Ελπίζουμε του χρόνου να φανούμε καλύτεροι."

Για το ματς με τον Πλατανιά: "Το ματς με τον Πλατανιά ήταν κοντά στο ματς με την Μπιλμπάο στη Λεωφόρο και για αυτό μας έλειπε η ενέργεια. Από την στιγμή που η Ευρώπη τελείωσε για εμάς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να κάνουμε εκεί κάτι καλό."

Για τη συνέχεια στη σεζόν: "Ελπίζουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με όσες δυνάμεις έχουμε. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε."

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: "Θα πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, να διεκδικήσουμε τη νίκη από την αρχή και να είμαστε όπως πρέπει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς."

Για το που μπορεί να κριθεί η μάχη με τους Βοιωτούς: "Αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στην Ευρώπη και να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα."

Για το γεγονός ότι ο ίδιος παίρνει ευκαιρίες: "Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όποτε μου δίνει ο προπονητής μου την ευκαιρία. Με έχει βάλει σε μερικά ματς, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, να βοηθώ την ομάδα και υπάρχει χρόνος ακόμα. Φυσικά και θέλω να καθιερωθώ και να δούμε που μπορεί να βγάλει όλο αυτό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.