Διαιτησία: Ξεκάθαρη αλλοίωση στα Χανιά

Το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ καταγράφει όλες τις λανθασμένες υποδείξεις του Παπαπέτρου και των βοηθών του, που μας έδειξαν με το... «καλημέρα» στο πρωτάθλημα τι αντιμετώπιση θα έχει ο Παναθηναϊκός, και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στα Χανιά!


29': Ο Καμπέθας ανατρέπεται πεντακάθαρα λίγο έξω από την περιοχή, τόσο από το πόδι όσο και από το χέρι του αμυντικού. Ο Παπαπέτρου όχι μόνο δεν βγάζει κάρτα, δεν δίνει ούτε καν το φάουλ!


32': «Καρατιά» στον Κολοβέτσιο, χωρίς ο Παπαπέτρου να βγάλει κάρτα.


50': Ο επόπτης ανακαλύπτει οφσάιντ στον Μόλινς, ο οποίος «σερβίρει» έτοιμο γκολ στον Λουτσιάνο που ακούει το σφύριγμα του διαιτητή και αστοχεί.59': Σε μια προσπάθεια να... ισοφαρίσει τα λάθη, ο επόπτης κόβει με ανύπαρκτο οφσάιντ τον παίκτη του Πλατανιά. Λεπτομέρεια: το οφσάιντ σφυρίζεται όταν ο Γιόχανσον έχει ήδη κλέψει την μπάλα.61': Ο Μπούτνικ πάει με... «καρατιά» στον Μολέδο αλλά δεν συγκινεί τον Παπαπέτρου. Ο παίκτης του Πλατανιά είχε ήδη κίτρινη κάρτα και έτσι θα έπρεπε να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες για το τελευταίο μισάωρο


83': Ο Καρυπίδης χτυπάει με το χέρι του το κεφάλι του Μολέδο, ο οποίος πέφτει κάτω, αλλά ο Παπαπέτρου αρνείται να υποδείξει το καθαρό πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.