Ντένμον: "Πανέτοιμος για την πρόκληση του final-4!"

Ο Μάρκους Ντένμον έφτασε στην Ελλάδα και δήλωσε έτοιμος να τα δώσει όλα ώστε να φτάσει στο final-4 με την φανέλα του Παναθηναϊκού!


Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους:

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να συναντήσω τους συμπαίκτες μου, το coaching staff και τους οπαδούς. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι μια τεράστια ευκαιρία να έρθω σε αυτήν την ομάδα και να παίξω γι' αυτούς τους υπέροχους οπαδούς, για έναν εξαιρετικό προπονητή και φυσικά για τους συμπαίκτες μου."

Για το τι γνωρίζει από τη νέα του ομάδα: "Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ιστορία, έχει παθιασμένους οπαδούς οι οποίοι δίνουν την ενέργειά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα."

Για τους προσωπικούς του στόχους: "Ακόμα είναι νωρίς για το οτιδήποτε. Θέλω να δουλέψω σκληρά να βρω τον ρόλο μου και το πιο σημαντικό απ' όλα να κερδίζουμε παιχνίδια."

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κυνηγάει την είσοδο στην τελική φάση της Euroleague: "Είμαι πανέτοιμος για την πρόκληση του Final 4 της EuroLeague. Είμαι δουλευταράς και θα κάνω τα πάντα για να αποδώσω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Και αυτό είναι που θα κάνω."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.