Τσάβες: "Να φτάσω και να ξεπεράσω τον Μπεργκ!"

Ο Αντρές Τσάβες έφτασε στην Ελλάδα και έθεσε ως στόχο του να ξεπεράσει τις αποδόσεις του Μάρκους Μπεργκ, δείχνοντας παράλληλα πως γνωρίζει αρκετά για την νέα του ομάδα!


Ο Αργεντινός επιθετικός προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 17:15 και είδε τους υπαλλήλους του αεροδρομίου, δημοσιογράφους αλλά και φίλους της ομάδας να τον περιμένουν και να τον αποθεώνουν.

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους είπε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα μου. Έχω μάθει κάποια πράγματα, έχω πάρει πληροφορίες για το σύλλογο. Ξέρω τι έχει κάνει η ομάδα στην προετοιμασία, ότι παίζει αύριο ένα σημαντικό ματς με την Μπιλμπάο και θέλω να περάσω τώρα τα ιατρικά και να τεθώ το συντομότερο στη διάθεση του προπονητή για να βοηθήσω. Να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τα διαδικαστικά για να είμαι έτοιμος να παίξω."

Για το γεγονός ότι  προορίζεται να αντικαταστήσει τον Μάρκους Μπεργκ: "Για μένα είναι μεγάλο κίνητρο να πλησιάσω στα επίπεδα απόδοσης του Μπεργκ, που πέτυχε τόσα πολλά γκολ. Δεν θέλω να υποσχεθώ πόσα γκολ θα βάλω, αλλά είναι βέβαιο πως θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Μακάρι να τον φτάσω και να τον ξεπεράσω! Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί μου έστειλαν πολλά μηνύματα αγάπης και θέλω να τους δικαιώσω."

Για το προσωνύμιο «Κομαντάντε»: "Είναι ένα παρατσούκλι που μου έχουν βγάλει από την Μπόκα Τζούνιορς κι αν ο κόσμος το δέχεται, εμένα μου αρέσει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.