Καλάθης: "Μετάλλιο με την Εθνική και final-4 με τον Παναθηναϊκό!"

Για τους στόχους του τόσο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με αυτή της Εθνικής μίλησε ο Νικ Καλάθης.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Πράσινη»:

Για τους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν: "Δεν το σκέφτομαι ακόμη, αλλά όταν έρθει η ώρα θα εστιάσουμε στο να φέρουμε τον Παναθηναϊκό και πάλι στο Final-4. Συνεπώς ένα μετάλλιο με την Εθνική και η επιστροφή στο Final Four με τον Παναθηναϊκό θα είναι ό,τι καλύτερο για τη φετινή χρονιά."

Για τα όσα έγιναν στη χρονιά που πέρασε: "Όλοι μας αμφισβήτησαν μετά τη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά δείξαμε ότι διαθέτουμε μια ισχυρή ομάδα με πολλές επιλογές και καταφέραμε να πάρουμε παιχνίδια στα οποία χρειαζόμασταν τη νίκη, όπως ο πέμπτος τελικός στο ΣΕΦ. Δεν ήταν εύκολο, αλλά η ομάδα είχε αυτοπεποίθηση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και πιστεύαμε ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ήταν πολύ καλό που δείξαμε πόσο σκληρή ομάδα διαθέτουμε. Το πίστευα όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα ότι είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε."

Για το Eurobasket: "Οι στόχοι είναι υψηλοί και δε βλέπω το λόγο που δεν θα έπρεπε να είναι. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ευτυχώς όλοι είμαστε υγιείς κι έτοιμοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό στο Eurobasket. Θέλουμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Δεν νιώθουμε καμία πίεση. Για να πετύχουμε θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να παίξουμε το μπάσκετ που πρέπει και είμαστε ικανοί να παρουσιάσουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.