Καμπέθας: "Θέλω να τιμήσω αυτή την φανέλα."

Ο Μπράιαν Καμπέθας μίλησε για την πρόκριση επί της Καμπάλα, το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά και την εκτίμησή του για την συνέχεια της σεζόν.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «SportDay»:

Για τη νίκη επί της Καμπάλα και την πρόκριση: "Είναι ιδιαίτερα σημαντική νίκη για εμάς. Αυτό, άλλωστε, είχε στο μυαλό της η ομάδα."

Για τις σκέψεις στο 1-0 υπέρ των Αζέρων: "Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κύριου Ουζουνίδη, γιατί απλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Το διαχειριστήκαμε καλύτερα μετά το 1-0. Πήραμε ξανά τις ευκαιρίες μας και τις εκμεταλλευτήκαμε."

Για το γκολ που πέτυχε και το τι σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή: "Ήταν ωραίο γκολ. Το πρώτο μου με την πράσινη φανέλα. Πραγματικά χαίρομαι πολύ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να γίνω μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Θέλω να τιμήσω αυτή τη φανέλα. Με το να σημειώνεις ένα κρίσιμο γκολ, κινείσαι προς αυτή την κατεύθυνση.

Λειτούργησα με το ένστικτο. Είχα αντίπαλο μπροστά μου, προσπάθησα με προσποιήσεις να βρω κάποιο κενό, σημάδεψα στη γωνία και σκόραρα."

Για τα πλέι-οφ του Europa League: "Όποιον και να αντιμετωπίσεις στα πλέι-οφ, πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος. Προτιμώ να κοιτάμε τον εαυτό μας."

Για το αν ο ίδιος θα πιάσει ακόμη καλύτερη απόδοση: "Σίγουρα. Πέρυσι δεν είχα πολλές ευκαιρίες στην Ιταλία. Μετά έπαιξε στο Copa America U20 και κατά συνέπεια δεν είχα χρόνο για να αγωνιστώ. Τώρα άνοιξε για μένα ένα καινούργιο κεφάλαιο."

Για το αν του δημιουργείται άγχος, από το γεγονός πως ο κόσμο υπολογίζει σε αυτόν: "Όχι βέβαια. Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το άγχος στο ποδόσφαιρο, καλύτερα να μην αγωνίζεσαι. Αντίθετα, αυτό μου δίνει κίνητρο να γίνω καλύτερος και να ανταποκριθώ στα μεγάλα στοιχήματα του Παναθηναϊκού. Μου μίλησαν πριν έρθω. Πιστεύω πως το κλαμπ θα μου δώσει αρκετές ευκαιρίες."

Για την εκτίμησή του σχετικά με το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα στην ομάδα: "Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε πιστοί στο πρόγραμμά μας. Να ακολουθούμε τη φιλοσοφία μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Με σταθερή δουλειά μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει τα θέλω του. Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά, ωστόσο είμαστε οικογένεια και ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.