Ας κλείσει ο κύκλος...

Ο Ζέκα φαίνεται πως επιθυμεί την μεταγραφή του στην Κοπεγχάγη και αν οι Δανοί προσφέρουν κοντά στα 3 εκ. ευρώ, το τριφύλλι θα πρέπει να δεχτεί την πρόταση και να αξιοποιήσει αυτά τα χρήματα για να ολοκληρώσει το ρόστερ. Γράφει ο Green Goblin.


Ο Κάρλος Ζέκα είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, καθώς επίσης και βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας. Είναι όμως ξεκάθαρο πως ο Ουζουνίδης δεν θέλει στην ομάδα κανέναν παίκτη που επιθυμεί να αποχωρήσει, και ο Πορτογάλος έχει τάσεις φυγής αφού η Κοπεγχάγη του προσφέρει ένα συμβόλαιο αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που έχει στο τριφύλλι.

Οι «πράσινοι» πολύ σωστά απέρριψαν την πρώτη πρόταση, ύψους 1.5 εκ. ευρώ, όμως αν οι Δανοί επανέλθουν με μια προσφορά κοντά στα 3 εκ. θα πρέπει να την αποδεχτούν. Είναι γεγονός πως με αυτά τα χρήματα, αν κρίνουμε από τις έως τώρα απόλυτα εύστοχες κινήσεις, η ομάδα μπορεί να κλείσει ικανοποιητικά όλα της τα κενά.

Ουσιαστικά το τριφύλλι θα αναζητήσει έναν κεντρικό χαφ για την θέση του Ζέκα, καθώς επίσης και έναν εξτρέμ και έναν στόπερ, που έχει ζητήσει ο Ουζουνίδης. Βλέποντας τους παίκτες που έχει αποκτήσει φέτος η ομάδα αλλά και τα «deal» με τα οποία τους έκανε δικούς της, βγάζουμε το εύλογο συμπέρασμα πως τα 3 εκ. είναι υπέρ-αρκετά για τις τρεις αυτές προσθήκες.

Αν μάλιστα ευσταθούν τα σενάρια των Ιταλών, το τριφύλλι μπορεί να κάνει δικό του τον Μουνιέ με λιγότερο από 1 εκ. ευρώ (για το συμβόλαιό του και την αγορά του) κι έτσι θα έχει ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση χαφ και στόπερ. 

Εν κατακλείδι, νομίζω πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να κλείσει ο κύκλος του Κάρλος Ζέκα στον Παναθηναϊκό, προς όφελος και του παίκτη αλλά και της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.