Άκρα για όλα τα... γούστα!

Με την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα, ο Παναθηναϊκός αποκτά εντυπωσιακό «βάθος» στις θέσεις των ακραίων μπακ, κάτι που δεν είχε ποτέ ξανά εδώ και πάρα πολλά χρόνια.


Η αποχώρηση των Μέστο, Μαρινάκη και Χουχούμη στην αρχή του καλοκαιριού άφησε τον Παναθηναϊκό με δύο ακραία μπακ, τους Ουσμάν Κουλιμπαλί και Νίκλας Χουλτ. Η αλήθεια είναι ότι οι προσθήκες σε αυτές τις θέσεις άργησε πάρα πολύ να έρθει, κάτι που η ομάδα πλήρωσε τόσο στο ματς με την Μπιλμπάο, όπου έπαιξε ο Ρέις στα δεξιά, όσο και στο ματς με τον Πλατανιά που έπαιξαν στα άκρα ο Κολοβέτσιος και ο ανέτοιμος Γιόχανσον.

Πλέον όμως φαίνεται πως το τριφύλλι έχει τέσσερις παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά και να έχουν μεταξύ τους ανταγωνισμό για την βασική ενδεκάδα. Σίγουρα οι Χουλτ και Κουλιμπαλί ξεκινούν με προβάδισμα, αφού έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους, όμως το βιογραφικό των Γιόχανσον και Ινσούα είναι εντυπωσιακό.

Ο Σουηδός δεν έδειξε πολλά πράγματα στο ντεμπούτο του, απέναντι στον Πλατανιά, κάτι αναμενόμενο αφού δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό. Όσοι όμως τον ξέρουν σαν παίκτη και όσοι τον παρακολουθούν στις προπονήσεις έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ινσουά, που έρχεται για να διεκδικήσει άμεσα φανέλα βασικού.

Αυτό που μένει είναι οι τέσσερις παίκτες να αποδώσουν και στο γήπεδο τα αναμενόμενα και να αποδείξουν πως ο Παναθηναϊκός είναι ίσως πιο πλήρης από ποτέ σε αυτές τις δύο θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.