Βουγιούκας: "Ανυπομονώ να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ!"

Ο Ίαν Βουγιούκας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του τριφυλλιού, τονίζοντας πως ανυπομονεί να ξαναζήσει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στον Παναθηναϊκό μετά από πέντε χρόνια. Σε μία ομάδα η οποία φέτος κατέκτησε το νταμπλ και που πάντα έχει πολύ υψηλούς στόχους, με ακόμη μεγαλύτερο την επιστροφή της στο Final 4. Θέλω, λοιπόν, να γίνω κι εγώ ξανά κομμάτι αυτής της ομάδας και να κάνω ό,τι μπορεί για να πετύχει και τους τρεις στόχους της.

Έπειτα από πέντε χρόνια στο εξωτερικό, όπου με βοήθησε και ο Παναθηναϊκός να συνεχίσω από την πρώτη θητεία μου στο ΟΑΚΑ, επιστρέφω πιο ώριμος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να δώσω ακόμη περισσότερα πράγμα στο παρκέ. Ήμουν τυχερός που στην πρώτη μου θητεία κατέκτησε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό, είμαι τυχερός και τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία να τα διεκδικήσω και πάλι με την ίδια ομάδα.

Επιπλέον, είπε για τον κόσμο του «τριφυλλιού» και την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Ανυπομονώ να σας ξαναδώ στο ΟΑΚΑ και να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα που τόσο μου έλειψε. Τα λέμε από κοντά!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.