Βλαχοδήμος: "Δεν έχει σημασία τι έγινε πριν 2 χρόνια."

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην Λεωφόρο και απένειμε τα εύσημα στον Μαρίνο Ουζουνίδη για τον τρόπο με τον οποίον προσέγγισε το ματς απέναντι στην Καμπάλα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «gazzetta»:

"Κάναμε πολύ καλό ματς, όλα τα παιδιά. Καταφέραμε να κάνουμε σωστά αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής και γι' αυτό δεν είχα κι εγώ πολλή δουλειά στην εστία μου. Εννοείται ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλα γκολ όπως θα είδατε κι εσείς με τις ευκαιρίες που κάναμε...

Καταφέραμε να μην κινδυνεύσουμε από τους αντιπάλους μας και αυτό έγινε διότι ο κόουτς μας είχε πει να μην επιτρέψουμε να παίξουν πολύ τη μπάλα στο δικό μας γήπεδο. Μείναμε ψηλά αμυντικά και μεταφέραμε το ματς στο δικό τους μισό, δείχνοντας και μια επιθετική διάθεση για να παραμείνουμε ψηλά και να ψάξουμε εμείς τα γκολ για τη νίκη και την πρόκριση. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας έδωσε βοήθεια σε αυτό το παιχνίδι.

Δεν έχει σημασία τι είχε γίνει πριν δύο χρόνια και ποιον αντίπαλο είχαμε απέναντί μας. Όποιο κι αν ήταν το εμπόδιο που έπρεπε ν' αντιμετωπίσουμε, θα το βλέπαμε με τον ίδιο τρόπο και δεν σκεφτήκαμε κάτι ιδιαίτερο λόγω της προϊστορίας με την Καμπάλα. Αυτό που έχει σημασία είναι η πρόκριση κι όχι το όνομα του αντιπάλου με τον οποίο κληρωθήκαμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.