Συνοδινός: "Ίσως το ΟΑΚΑ να είναι καλύτερη λύση."

Ο Θοδωρής Συνοδινός μίλησε για την κίνηση των παλαίμαχων αθλητών του τριφυλλιού να αναλάβουν τον Ερασιτέχνη, παίρνοντας θέση και για το γηπεδικό. Τι είπε για την οικογένεια Γιαννακόπουλου.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο SDNA:

"Το τελευταίο διάστημα περιμέναμε να δούμε αν υπάρχει κάποιος να αναλάβει τον Ερασιτέχνη όμως είδαμε ότι παραμένει ακέφαλος. Δεν έχει υπάρξει καμία λύση ως τώρα και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μία προσπάθεια για να υπάρξει μια διοίκηση. Το χειρότερο είναι ο Ερασιτέχνης να είναι ακέφαλος. Είμαστε άτομα που έχουν περάσει τη ζωή τους στον Παναθηναϊκό. Μπορεί οι περισσότεροι να είμαστε μεγάλοι άνθρωποι όμως όλοι έχουμε εμπειρία από διοίκηση και έτσι θέλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας."

Για τον κύριο στόχο της κίνησης αυτής: "Αν αύριο ο κ. Γιαννακόπουλος θελήσει να αναλάβει και να σχηματίσει δική του διοίκηση φυσικά και δεν πρόκειται εμείς να σταθούμε εμπόδιο. Δεν είμαστε άνθρωποι που νοιαζόμαστε για τις καρέκλες αφού άλλωστε έχουμε περάσει από αυτές πολλά χρόνια τώρα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να βρεθεί μία λύση. Φυσικά και θα ζητήσουμε να έχουμε μία επαφή με τον κ. Γιαννακόπουλο αλλά και με άλλους επιφανείς Παναθηναϊκούς όπως ο κ. Μακρόπουλος, ο κ. Πολέμης, ο κ. Σταθοκωστόπουλος. Ο Παναθηναϊκός έχει ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν.

Εμείς δεν πρόκειται να βάλουμε δικλείδες γιατί γνωρίζουμε πως ο καθένας μπορεί να προσφέρει. Θα έχουμε ανοιχτές πόρτες προς όλους. Το σύνθημα μας είναι πως «όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο». Αυτό είναι που έχει άλλωστε και την μεγαλύτερη σημασία. Δεν μπορεί να είμαστε χωρισμένοι σε στρατόπεδα."

Για το γηπεδικό: "Σχετικά με το θέμα της κατασκευής του γηπέδου στο Γουδή θέλουμε να δούμε ποια είναι η αλήθεια γιατί πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί όμως οι πληροφορίες λένε ότι δεν είναι όλα τόσο εύκολα. Ενδεχομένως η πράσινη πολιτεία στο ΟΑΚΑ που προτείνει ο κ. Γιαννακόπουλος να είναι η καλύτερη επιλογή."

Για την ιστορία της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό: "Με σεβασμό στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, στον Παύλο, στον Θανάση και στον Δημήτρη, θα έρθουν στον Παναθηναϊκό και πάλι ημέρες δόξας και μεγαλείου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.