Προβάδισμα για Μήτογλου

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συνεχίζουν να... «παλεύουν» για τον Μήτογλου, με το τριφύλλι να έχει το προβάδισμα λόγω... Μποχωρίδη!


Ο 21χρονος φόργουορντ που αγωνίζεται στο Wake Forest έχει γίνει... «μήλο της έριδας» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, την ίδια στιγμή που τα δικαιώματά του στην Ελλάδα ανήκουν στον Άρη. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο παίκτης να παραμείνει και φέτος στην Αμερική και να τελειώσει τις σπουδές του στο Wake Forest, κάνοντας του χρόνου το ταξίδι για την Ευρώπη, χωρίς να μπορεί κανείς να αποκλείσει να περάσει τον Ατλαντικό και φέτος!

Οι δύο «αιώνιοι» ενδιαφέρονται έντονα για την περίπτωσή του, με τον Παναθηναϊκό να έχει όμως το προβάδισμα. Κι αυτό γιατί -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Άρης είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από τα δικαιώματα του παίκτη, αν το τριφύλλι του παραχωρήσει δανεικό τον Λευτέρη Μποχωρίδη, καλύπτοντας όμως το συμβόλαιό του.

Παράλληλα, από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει πως ο Παναθηναϊκός θεωρείται καλύτερο περιβάλλον για αυτόν, χωρίς πάντως να θεωρείται τίποτα δεδομένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.