Ουζουνίδης: "Ευχαριστώ τον κόσμο,καταλαβαίνει ότι προσπαθούμε!"

Να ευχαριστήσει τον κόσμο θέλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην Συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Καμπάλα, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα θα πρέπει να είναι πιο αποτελεσματική στην ρεβάνς.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο, αλλά η νίκη είναι νίκη. Μπορώ να πω ότι είμαι σχετικά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Περίμενα ότι ίσως κάποια διαστήματα δεν θα ήμασταν τόσο καλοί, αλλά με εξαίρεση ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο μέρος που άνοιξε το παιχνίδι, στην υπόλοιπη διάρκεια το ελέγχαμε, αλλά δυστυχώς δεν πετύχαμε άλλα τέρματα. Η Καμπάλα είναι μια επικίνδυνη ομάδα και στις στημένες φάσεις και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη ρεβάνς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Την έλλειψη φυσικής κατάστασης πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με καλή τακτική και με τη βοήθεια του κόσμου. Είμαι ικανοποιημένος από την τακτική μας, δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Η Καμπάλα έχει εμπειρία, είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Έχουμε τη ρεβάνς, όπου θα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Έχουμε μια βδομάδα ώστε να είμαστε καλύτεροι σε φυσική κατάσταση και οι νέοι παίκτες θα έχουν εγκλιματιστεί περισσότερο."

Για το πρέσινγκ που έκανε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι: "Ήταν ένα στοιχείο που το είχαμε από την περσινή σεζόν, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά σε αυτό. Μας λείπουν κάποια κομμάτια προσώπων στην ομάδα που θα μας δώσουν μεγαλύτερη ποιότητα. Σήμερα είμαι ευχαριστημένος γιατί δείξαμε ότι θα είμαστε πάλι μια πολύ καλή ομάδα. Σε σχέση με την  περασμένη σεζόν μας λείπανε πέντε παίκτες, κάτι που δεν είναι εύκολο."

Για το αν κατάλαβε ότι ο κόσμος ξαφνιάστηκε ευχάριστα: "Ο κόσμος καταλαβαίνει τα προβλήματα και είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τον βοηθήσουμε και εμείς με την απόδοσή μας. Τους κρατήσαμε ζεστούς από την αρχή και ο κόσμος είναι ένα σημαντικό στοιχείο για μας στην πορεία. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα ο κόσμος καταλαβαίνει ότι προσπαθούμε και θα είναι κοντά μας και στα καλά και στα δύσκολα."

Για το πώς πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς: "Η Καμπάλα προσπάθησε με ένα διαφορετικό τρόπο. Με τη Γιαγκελόνια κυκλοφόρησε την μπάλα, κάτι που δεν έκανε σήμερα λόγω της πίεσης που είχαμε. Με τους παίκτες που θα έχουμε μπορούμε να ετοιμάσουμε την ομάδα. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που μπορεί να επιτεθεί με 7-8 παίκτες και θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς και να εκμεταλλευτούμε τα κενά στην αντίπαλη άμυνα."

Για τους Λουτσιάνο και Καμπέθας: "Ίσως θα έπρεπε να παίξουν ακόμα λιγότερο με την ετοιμότητα που είχαν. Αναγκαστικά έπρεπε να μπουν και να βοηθήσουν. Ο Λουτσιάνο κράτησε την μπάλα και βοήθησε, ο Καμπέθας έχει ταχύτητα, αλλά πρέπει να μάθει το στυλ παιχνιδιού μας. Και ο Κολοβέτσιος στάθηκε αρκετά καλά, οπότε δεν έχω θέμα. Θα βοηθήσουν όλοι την ομάδα."

Για το αν το αποτέλεσμα του αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση και για το πόσο σημαντικό είναι ένα εκτός έδρας γκολ: "Πρέπει να παίξουμε όπως πρέπει, με καλή άμυνα, αλλά να μη χάσουμε τόσες ευκαιρίες. Σήμερα κάναμε πολλές, αλλά βάλαμε μόνο ένα γκολ. Στη ρεβάνς πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα πρέπει να σκοράρουμε πιο εύκολα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.