Ουζουνίδης: "Είμαστε κοντά στον Λουτσιάνο!"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τα μεταγραφικά της ομάδας, τονίζοντας πως το τριφύλλι είναι κοντά στην απόκτηση του Λουτσιάνο. Τι είπε για τους νεαρούς, αλλά και τους «κομμένους».


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις μεταγραφές: "2-3 μέρες τώρα είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Λουτσιάνο. Περιμένω να δω τα νέα… Είμαστε κοντά από όσο ήξερα πριν το παιχνίδι. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή. Με τον Καμπέθας έχουμε κάνει συζητήσεις, ψάχνουμε 2-3 περιπτώσεις ακόμα. Ξέρετε, όμως, πως είναι αυτά τα πράγματα στις μεταγραφές. Θέλω 2-3 μεταγραφές μέχρι την άλλη εβδομάδα, για να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη. Μετά θα έχουμε μεγαλύτερη άνεση για να κάνουμε κι άλλες επιλογές. Τα κασέ είναι υψηλά αυτή την περίοδο…"

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό: "Δώσαμε ένα φιλικό με μια αθλητική ομάδα, που δεν είχε μεγάλη ποιότητα. Μας βοήθησε να δουλέψουμε και να δούμε κάποια πράγματα. Αμυντικά είχαμε συνοχή, επιθετικά χρειαζόμαστε χρόνο, περιμένουμε και τους νέους παίκτες για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δουλεύουμε καλά με όσους είναι εδώ και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Για να είναι στην ομάδα, σημαίνει ότι υπάρχει λόγος… Δεν είναι στόχος να κερδίσουμε ένα παιχνίδι αυτή την περίοδο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα απογοητευτεί ή θα ενθουσιαστεί. Ξέρω ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε… Είναι αλήθεια, όμως, ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση μεσοεπιθετικά και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα."

Για την εικόνα των Άλτμαν - Κολοβέτσιου: "Ο Άλτμαν έκανε την πρώτη του προπόνηση την περασμένη Τρίτη. Του λείπει φρεσκάδα, αλλά έδειξε το ταλέντο του και θα μας βοηθήσει. Ο Κολοβέτσιος είναι πιο έμπειρος, ξέρει τα πράγματα στην Ελλάδα και είναι αμυντικός, άρα πιο εύκολο να προσαρμοστείς."

Για τον νεαρό Εμμανουηλίδη και τον Χατζηγιοβάνη: "Αυτά τα παιδιά θέλουν υπομονή και πολλή δουλειά. Θέλουν το μπράβο, αλλά και την πίεσή μας. Ξέρουμε πώς να τα διαχειριστούμε, είναι ταλαντούχα παιδιά, αλλά πρέπει να έχουν χαμηλά το κεφάλι. Όσο λιγότερο μιλάμε γι αυτά τα παιδιά, τόσο το καλύτερο…"

Για τους «κομμένους»: "Όσο είναι στην ομάδα, υπολογίζονται και δουλεύουν με τους άλλους. Θα θέλουμε, αν υπάρχει δυνατότητα, να βρουν άλλη ομάδα, ωστόσο αν μείνουν, θεωρούνται μέλος της ομάδας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.