Ουζουνίδης: "Δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι."

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμη, ενώ αναφέρθηκε και στους νεοαποκτηθέντες Λουτσιάνο και Καμπέθας.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με την Άλκμααρ: "Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είναι λογικό με τα πόδια "βαριά". Όσο περνούσε η ώρα ήμασταν καλύτεροι. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, θέλουμε ακόμα δουλειά. Και αμυντικά και επιθετικά, αλλά μας λείπουν και λεπτά φυσικής κατάστασης."

Για τους Λουτσιάνο, Καμπέθας: "Δεν είναι έτοιμα τα παιδιά, τα βάλαμε να παίξουν αντί προπόνησης, να γνωρίσουν λίγο τους συμπαίκτες τους και το γήπεδο. Το θετικό είναι το ότι θα τους έχουμε κοντά μας για να μας βοηθήσουν στα ματς που έρχονται."

Για τα ευρωπαϊκά ματς που έρχονται από την επόμενη εβδομάδα: "Δεν είμαστε ακόμα 100%, φαίνεται αυτό. Ούτε μπορούμε να πούμε πως θα είμαστε στο 100%. Το σημαντικό είναι να μην έχουμε προβλήματα, να δουλέψουμε λίγο σε κάποια πράγματα έτσι ώστε να είμαστε καλύτεροι τακτικά, ούτως ώστε να καλύψουμε το έλλειμα φυσικής κατάστασης που υπάρχει αυτή την εποχή."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.