Οικονομόπουλος: "Πάνω από 3 εκατομμύρια τα χρέη."

Ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε για τα χρέη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τα επερχόμενα ραντεβού με επιφανείς φίλους της ομάδας αλλά και την τύχη των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Real News»:

"Είμαστε ένα μεταβατικό σχήμα, αλλά θέλω να πιστεύω περαστικό. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε τα τμήματα του Παναθηναϊκού να μείνουν ζωντανά και με προοπτική μέλλοντος. Σίγουρα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και ασφαλώς η εικόνα που έχουμε σχηματίσει δεν είναι ευχάριστη. Εκτιμώ πως τα χρέη είναι περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ και αυτό που, μεταξύ άλλων, θα επιχειρήσουμε είναι αυτοί που τα οφείλουν να τα επιστρέψουν."

Για τις φήμες που θέλουν τον υποβιβασμό στα τμήματα που είναι υπερχρεωμένα: "Δεν θέλω να σκέφτομαι καν κάτι τέτοιο. Θα επιδιώξουμε συναντήσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους. Ήδη προγραμματίζουμε ραντεβού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και φιλοδοξία μας είναι να ενεργοποιήσουμε τους πάντες. Πρόκειται για τιτάνιο έργο, αφού κανείς μέχρι τώρα δεν έβαζε πλάτη και το θεωρώ κάπου υποχρέωσή μας να προχωρήσουμε μέχρι εκεί που δεν πάει, μέχρι το τέλος. Σε όποιον είναι Παναθηναϊκός θα απευθύνουμε πρόταση, δεν περισσεύει κανείς. Δεν είμαστε χθεσινοί στην ομάδα, γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Προφανώς και το εγχείρημα δεν είναι εύκολο και ξέρουμε ότι βάζουμε το κεφάλι μας στον ντορβά, όμως είμαστε Παναθηναϊκός, που θα πει μάχη ακόμη και κόντρα στα κύματα, με μοναδικό προορισμό την ευημερία των τμημάτων του."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.