Οικονομόπουλος: "Όποιος είναι Παναθηναϊκός και μπορεί, ας βοηθήσει!"

Ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε για το σχήμα που ετοιμάζεται να αναλάβει την προεδρία του Ερασιτέχνη, κάνοντας κάλεσμα σε όλους τους Παναθηναϊκούς να βοηθήσουν!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για το ποιοι συμμετέχουν: "Απλώς σας λέω ότι είναι όλοι παλιοί παίκτες του ΠΑΟ."

Για το εάν βρίσκεται κάποιος άλλος πίσω από την κίνηση: "Όχι δεν υπάρχει κανείς. Ξεκινάμε και αναλαμβάνουμε την κατάσταση σε μια κρίσιμη στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Παίρνοντας την έγκριση θα αρχίσουμε να μιλάμε με ανθρώπους. Εμείς θα τα ξεκινήσουμε όλα από την αρχή. Για να λυθεί το πρόβλημα με τα χρέη θα ξεκινήσουμε από το μηδέν. Θα κάνουμε την κίνηση και εφόσον υπάρχουν Παναθηναϊκοί μπορούν να μας στηρίξουν θα το κάνουν. 

Το πιο τίμιο και το ποιο ειλικρινές είναι αυτό που κάνουμε. Προσπαθούμε εμείς που είμαστε Παναθηναϊκοί να πάρουμε τον έλεγχο και μετά να απευθυνθούμε σε όλους. Σε ανθρώπους Παναθηναϊκούς που έχουν χρήματα. Θα θέλουμε και πολλούς εθελοντές μαζί μας. Όποιος είναι Παναθηναϊκός κι μπορεί να βοηθήσει να το κάνει..."

Για το ποιες θα είναι οι πρώτες κινήσεις: "Στόχος είναι τα τμήματα και πώς μπορούν αυτά να λειτουργήσουν. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες σε αυτά. Δεν έχουμε εικόνα των χρεών. Αλλά θα το μάθουμε σε λίγο..."

Για την θέση τους για το γήπεδο: "Η πρώτη κίνηση μας αυτή θα είναι. Να μπορέσουμε να μιλήσουμε με τον υπουργό."

Για την πρόταση του Γιαννακόπουλου για μια «Παναθηναϊκή Πολιτεία» στο ΟΑΚΑ: "Όταν θα πάρουμε την έγκριση και μιλήσουμε μαζί του, θα το δούμε και αυτό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.