Ομπράντοβιτς: "Εσωτερική μάχη τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό!"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε πως κάθε παιχνίδι του απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι για αυτόν μια... εσωτερική μάχη, ενώ τόνισε πως το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή είναι ο σεβασμός.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην σέρβικη «Blic»:

"Η Παρτιζάν είναι τα πάντα για εμένα, μου άλλαξε τη ζωή. Έπαιξα επτά χρόνια και μετά ήμουν προπονητής. Εξαιτίας της Παρτιζάν έγινα αυτό που είμαι. Τα λέει όλα η σκηνή όταν ήρθα με την Φενέρμπαχτσε να παίξω κόντρα στην Παρτιζάν. Όλο το γήπεδο τραγουδούσε τον ύμνο και το ίδιο έκανα και εγώ από τον πάγκο. Μου βγήκε και τραγούδησα. Δεν προσέβαλα κανέναν. Ο σωστός κόσμος το καταλαβαίνει αυτό. Αυτό είναι και ένα δείγμα του πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Φενέρμπαχτσε.

Για εμένα, όποτε παίζω απέναντι στην Παρτιζάν ή τον Παναθηναϊκό ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε, είναι μια εσωτερική μάχη. Στο τέλος, βέβαια, είσαι με τους παίκτες σου, τους ανθρώπους σου και θέλεις να νικήσεις. Πάντα λέω στους οπαδούς μας να σεβαστούν τους αντιπάλους. Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι ο σεβασμός. Αν δεν σέβεσαι τον αντίπαλο, δεν σέβεσαι τον εαυτό σου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.