Μια χρονιά χαμένη για... 10 εκατοστά!

Οι «πράσινοι» έχουν... χρωστούμενα απέναντι στην Καμπάλα, ο αποκλεισμός από την οποία ουσιαστικά «τελείωσε» μια χρονιά με μεγάλες φιλοδοξίες. Και όλα αυτά για... 10 εκατοστά! Γράφει ο Green Goblin.


27 Αυγούστου του 2015 και ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στην Λεωφόρο την Καμπάλα. Το τριφύλλι είχε κάνει το οικονομικό «άνοιγμα», φέρνοντας στην Αθήνα τους Εσιέν και Σέρχιο Σάντσεθ, ενώ είχε κλείσει το ρόστερ του καλύπτοντας όλα τα κενά πολύ νωρίς. Οι προσδοκίες υψηλές, με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League να θεωρείται... δεδομένη.

10... καταραμένα εκατοστά λοιπόν έμελλε να αλλάξουν όλη την χρονιά για το τριφύλλι. Ο Νίνης θα σημαδέψει το δοκάρι στο 3ο λεπτό του αγώνα, και 2 λεπτά μετά η Καμπάλα θα ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Ντοντό από κόρνερ. Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν με τον Μπεργκ, ο Ταυλαρίδης είχε και αυτός δοκάρι στο 45' (σε κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής), όμως ο Ντοντό έβαλε ξανά μπροστά τους φιλοξενούμενους.

Η αισιοδοξία είχε... φύγει από τις εξέδρες, με το γκολ του Νάνο να αναπτερώνει τις ελπίδες του τριφυλλιού. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε ποτέ να κάνει το 3-2, γνωρίζοντας τον πιο ταπεινωτικό αποκλεισμό της ευρωπαϊκής του ιστορίας.

Αποτέλεσμα; Η χρονιά να είναι ουσιαστικά... χαμένη, ο Αναστασίου να αποτελέσει παρελθόν και παίκτες όπως οι Νίνης και Σάντσεθ να αποχωρήσουν από τον σύλλογο, «πληρώνοντας» τα... σπασμένα. Η σχέση ομάδας και κόσμου δεν επανήλθε ποτέ στα προηγούμενα επίπεδά της και τα πάντα... τελείωσαν από τον Αύγουστο.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν ΟΦΕΙΛΕΙ να «ξορκίσει» τον κακό του δαίμονα. Το οφείλει πρώτα απ'όλα στην ιστορία του, το οφείλει και στον κόσμο του. Τον κόσμο που θα βρίσκεται και σήμερα στην Λεωφόρο, για να φωνάξει για την αγαπημένη του ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.