Μήτογλου: "Τεράστια τιμή, ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ!"

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Κώστας Μήτογλου, τονίζοντας πως αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο που θα αγωνίζεται στο τριφύλλι!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μού έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και αυτό αποτελεί τεράστια τιμή για μένα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου ώστε να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά."

Για τον Τσάβι Πασκουάλ και τον κόσμο του Παναθηναϊκού: "Είναι επίσης μεγάλη τιμή που θα έχω προπονητή τον κόουτς Πασκουάλ, έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες και με τεράστιους παίκτες. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στη νέα μου ομάδα, όπως επίσης περιμένω πώς και πώς να παίξω στο ΟΑΚΑ μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και σε αυτή την ατμόσφαιρα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να προσαρμοστώ αμέσως στον Παναθηναϊκό και να δουλέψω σκληρά για να βελτιώνομαι καθημερινά. Σίγουρα αυτό το βήμα αποτελεί μία πρόκληση για μένα, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταπεξέλθω."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.