Μάνατζερ Βουγιούκα: "Θέμα χρόνου..."

Ο εκπρόσωπος του Ίαν Βουγιούκα επιβεβαίωσε το «φλερτ» του πελάτη του με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως μένουν μόνο τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί το «deal».


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

"Ο Ίαν θέλει να επιστρέψει και υπάρχει ενδιαφέρον από έναν τεράστιο σύλλογο. Θεωρώ ότι είμαστε αρκετά κοντά. Απομένουν τα διαδικαστικά. Γιατί να μην θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα; Είναι η πατρίδα του. Εδώ είναι η οικογένειά του και άνθρωποι που τον αγαπούν και γιατί υπάρχει ενδιαφέρον από έναν τεράστιο σύλλογο."

Για το περσινό... φλερτ των δύο πλευρών: "Υπήρξε και πέρσι έντονο φλερτ. Είχαμε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό αλλά ο Παναθηναϊκός μας είχε πει ότι προτεραιότητα -και πολύ λογικό μετά τη σεζόν που είχε κάνει- ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης. Τελευταία στιγμή ο Γιάννης αρνήθηκε τα συμβόλαια στην Κίνα και έτσι τελείωσε η υπόθεση."

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από την Κίνα για τον Γιάννη Μπουρούση: "Δεν ξέρω τι κάνει ο Γιάννης. Εγώ ξέρω το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βουγιούκα και το ενδιαφέρον του παίκτη που είναι πολύ μεγάλο."

Για αυτά που απομένουν για να ολοκληρωθεί το «deal» ανάμεσα στις δύο πλευρές: "Η υπόθεση βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο φιλολογικό και το επίσημο. Δεν είναι κάτι οριστικό ακόμη. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά. Είναι διαδικαστικά τα πράγματα που απομένουν. 

Πέρσι έκανε μια καλή σεζόν στη Ρωσία. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη η επιθυμία του να γυρίσει και να παίξει στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη του επιλογή είναι ο Παναθηναϊκός. Εάν δεν ευοδωθεί τότε μόνο θα κοιτάξουμε τις άλλες επιλογές. Θεωρώ όμως ότι φέτος θα έχουμε αίσιο τέλος. Είναι θέμα χρόνου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.