Λουτσιάνο: "Να γίνω ίνδαλμα για τους οπαδούς!"

Ο Λουτσιάνο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ευρώπη, τονίζοντας πως έρχεται με σκοπό να γίνει ίνδαλμα για τους οπαδούς!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Τι γνωρίζεις από τον Παναθηναϊκό;

"Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, γνωστός παγκοσμίως, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα, με πολλούς τίτλους, με τεράστια ιστορία. Ελπίζω και εγώ να αποτελέσω μέρος αυτής της μεγάλης ιστορίας."

Στον Παναθηναϊκό έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν πολλοί Βραζιλιάνοι. Τι θα ήθελες να αφήσεις όταν θα φύγεις από το σύλλογο;

"Έχω ακούσει ότι πολλοί συμπατριώτες μου πέρασαν από τον Παναθηναϊκό και έγραψαν σημαντικές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου. Θα ήθελα να γίνω ένα ίνδαλμα για τους φιλάθλους και εάν κάποια στιγμή αφήσω τον Παναθηναϊκό, θέλω να έχω κατακτήσει πολλούς τίτλους και να έχω αφήσει το αποτύπωμά μου στην ομάδα. Έχω μεγάλο δέσιμο με τους οπαδούς της Κορίνθιανς και θα ήθελα να δημιουργήσω το ίδιο με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού."

Τι σκέφτηκες όταν προέκυψε η πρόταση του Παναθηναϊκού;

"Όταν ήρθε η πρώτη επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό με χαροποίησε πολύ γιατί αφορούσε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό σύλλογο και σκέφτηκα ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα."

Έπαιξες στη Λεγκανές πέρυσι. Σπουδαία εμπειρία;

"Έκανα μια πολύ καλή σεζόν στην Primera Division και αυτό με βοήθησε να μπορώ να προσαρμόζομαι. Ελπίζω να κάνω μια σημαντική σεζόν εδώ για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα."

Πώς θα περιέγραφες τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά σου;

"Θα έλεγα ότι είμαι μαχητής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ποτέ δεν σταματάω να τρέχω και πάντα κοιτάω πως θα βοηθήσω την ομάδα. Έχω πολλές δυνατότητες και βασικά να πετυχαίνω γκολ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.