Ξεκίνησαν οι Νέοι

Την προετοιμασία τους εν'όψει της επόμενης σεζόν ξεκίνησαν σήμερα στην Παιανία οι Νέοι του Παναθηναϊκού.


Με έμφαση στην τεχνικά άρτια οργάνωση και τη σκληρή δουλειά ξεκίνησε χθες η νέα αγωνιστική περίοδος για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού που είχε την πρώτη της συγκέντρωση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της «πράσινης» Ακαδημίας, Τάκη Φύσσα, του Συντονιστή Αναπτυξιακού Προγράμματος, Θόδωρου Ελευθεριάδη, και των νέων προπονητών της ομάδας, Κώστα Φρατζέσκου και Κώστα Ταράση.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα διεξαχθούν οι καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ από τις 17 Ιουλίου και μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας η Κ20 του «τριφυλλιού» θα ακολουθήσει το πρόγραμμα προπονήσεων και φιλικών αγώνων (8-10 συνολικά) που έχει εκπονηθεί ειδικά για τη φετινή της προετοιμασία.

Ο Τάκης Φύσσας, απευθυνόμενος στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, τους επισήμανε: "Ξεκινάμε σήμερα τη νέα εποχή για την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, όπως την προετοιμάζαμε τους τελευταίους μήνες. Είναι η ώρα να εφαρμόσουμε στην πράξη όλα όσα λέγαμε ότι πρέπει να χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Να έχετε στο μυαλό σας ότι βρίσκεστε σε μια ανταγωνιστική ομάδα με υψηλούς αγωνιστικούς στόχους και βασική προτεραιότητα την ανάδειξη έτοιμων ποδοσφαιριστών για την πρώτη ομάδα. Να ακολουθήσετε το παράδειγμα των παιδιών που βρίσκονται τώρα στην Ολλανδία και να έχετε στόχο του χρόνου να είστε κι εσείς εκεί! Θέλω να προσέχετε τον τρόπο ζωής σας και να θυμάστε πάντα ότι ανεξάρτητα από την εκάστοτε συγκυρία, το μέγεθος του Συλλόγου που βρίσκεστε είναι πολύ μεγάλο και οφείλετε όλοι να δίνετε το 120%. Εμείς θα είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια."

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι Ελευθεριάδης, Φρατζέσκος και Ταράσης που επίσης καλωσόρισαν τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.