Και η Χίμκι για Σίνγκλετον!

Στο «κόλπο» της απόκτησης του Κρις Σίνγκλετον ετοιμάζεται να μπει και η Χίμκι, κάνοντας δυσκολότερο το έργο του Παναθηναϊκού!Οι Ρώσοι επιστρέφουν φέτος στην Euroleague, ενώ διαθέτουν και ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρώπη. Έτσι, είναι αποφασισμένοι να κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και να ενισχυθούν ποιοτικά, με έναν από τους βασικούς τους στόχους να είναι ο Κρις Σίνγκλετον.

Το τριφύλλι έχει απορρίψει ήδη τρεις προτάσεις για τον Αμερικανό (500.000€ και 800.000€ από την ΤΣΣΚΑ και 600.000€ από την Αρμάνι), αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή της Χίμκι θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Φυσικά ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει τον παίκτη στην ομάδα, ενώ το ίδιο ισχύει και με την διοίκηση (για αυτό και η άρνηση των προτάσεων), αλλά ο παίκτης δελεάζεται από τα μεγάλα συμβόλαια που του προσφέρουν και ουσιαστικά «ψάχνεται» για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στις 20 Ιουλίου τελειώνει η προθεσμία για το NBA-Out, με το ενδεχόμενο να βρει εγγυημένο διετές συμβόλαιο στην άλλη μεριά του Ατλαντικού να μοιάζει απίθανο. Ωστόσο, η παραμονή του στο ΟΑΚΑ δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιη, αφού αν ο παίκτης μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από κάποια μεγάλη πρόταση ενδεχομένως θα προσπαθήσει να φύγει από την ομάδα.

Σε αυτή την περίπτωση, οι «πράσινοι» δεν θα έχουν εναλλακτική από το να τον πουλήσουν, λαμβάνοντας βέβαια ένα ποσό που θα τους επιτρέψει να κινηθούν για την αντικατάστασή του με ισάξιο παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.