Χουλτ: "Όλοι αναπολούν τον Μπεργκ."

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε για την απουσία του Μάρκους Μπεργκ από την ομάδα αλλά και το θέμα της προσφυγής που είχε καταθέσει για οφειλές προς το πρόσωπό του.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Είσαι ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας. Αρκετοί παίκτες έφυγαν, υπάρχουν κενά κυρίως μεσοεπιθετικά αλλά προσπαθείτε για το καλύτερο όλη η ομάδα; 

"Ναι προσπαθούμε, όπως τελειώσαμε με καλή νοοτροπία τη σεζόν σαν γκρουπ, έτσι συνεχίζουμε και παλεύουμε σε κάθε προπόνηση, ο καθένας παλεύει για το καλύτερο. Ακόμα και αν δεν έχουν παίξει τόσο πολύ μπαίνουν μέσα και δείχνουν ότι θέλουν να παίξουν. Δεν μπορείς να βάλεις κατευθείαν κάποιον στην ομάδα και να τον τοποθετήσεις στην αρχική ενδεκάδα. Ίσως χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες ακόμα για να καλύψουμε τα κενά γιατί θα έχουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τα ευρωπαϊκά ματς."

Μάθατε και τον αντίπαλο σας για το πρώτο ματς, έχεις κάποια προτίμηση; 

"Όχι δεν έχω κάποια προτίμηση. Δεν ξέρω πολλά για τις δυο ομάδες αλλά είναι καλές από τη στιγμή που παίζουν στην Ευρώπη. Θα δούμε τι θα γίνει στο δεύτερο μεταξύ τους ματς. Δείξαμε σήμερα ότι δεν είμαστε 100% έτοιμοι, είμαστε όμως 80-85% αλλά όταν θα έρθει αυτό το παιχνίδι θα είμαστε στο 100%."

Σου λείπει ο Μάρκους Μπεργκ; 

"Όχι, όχι (σ.σ. γέλια), όχι κερδίσαμε 1-0 (σ.σ. γέλια) δεν τον χρειαζόμαστε. Φυσικά και μου λείπει σαν φίλος αλλά και σαν συμπαίκτης. Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και όλοι τον αναπολούν."

Πολλά έγιναν στη διάρκεια του καλοκαιριού με εσένα, έχει τελειώσει το θέμα; 

"Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, αλλά να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο. Έχω τον μάνατζερ μου και τον εκπρόσωπο μου που ασχολούνται με αυτά. Εγώ θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.